Πόσοι έριξαν την κροτίδα στο αυτοκίνητο; 'Αλλα τρια άτομα συνέλαβε η Αστυνομία

Πόσοι έριξαν την κροτίδα στο αυτοκίνητο; 'Αλλα τρια άτομα συνέλαβε η Αστυνομία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε σήμερα την τριήμερη κράτηση της 24χρονης που είχε συλληφθεί για υπόθεση ρίψης κροτίδας σε αυτοκίνητο μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και άλλα τρια άτομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τν συνέχιση των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλων τριών προσώπων, ηλικίας 21, 16 και 24 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και χρήσης και ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του νόμου για πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE