ΚΥΠΡΟΣ

Αγγλικό σκορ… με κερδισμένη την Δόξα

Αγγλικό σκορ… με κερδισμένη την Δόξα

Μια σου και μια μου, κάπως έτσι ήταν η διακύμανση του σκορ στο Μακάρειο, με την αναμέτρηση Δόξα – Οθέλλο να ολοκληρώνεται με το… ασυνήθιστο για τα κυπριακά δεδομένα 3-3.

Πολύ όμορφα γκολ, καλός ρυθμός και αμείωτο το ενδιαφέρον στο στάδιο της πρωτεύουσας, με την Δόξα να βγαίνει κερδισμένη από την ισοπαλία και τον Οθέλλο, τρεις στροφές πριν το φινάλε, να απέχει πέντε βαθμούς από τη σωτηρίου του.

Το ματς:

Στο Μακάρειο έγινε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, έξι γκολ, εναλλαγές συναισθημάτων και το ισόπαλο 3-3 ευνοεί την Δόξα, που διατηρεί την διαφορά των πέντε βαθμών από τον Οθέλλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ράμος στο 12΄ για να έρθει η ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα από τον Τιάγκο, ενώ ο Λόμπο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Δόξα (40΄), για να ισοφαρίσει ξανά ο Οθέλλος στο 43΄, αυτή την φορά με τον Βέρα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ανατροπή με τον Τιάγκο στο 78΄ αλλά αυτή που γέλασε τελευταία ήταν η Δόξα, με τον Ράμος να βρίσκει ξανά δίχτυα (89΄).

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ

Αν και δεν σκόραρε, ενώ οι Ράμος και Τιάγκο πέτυχαν από δύο γκολ, κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γκριγκαλασβίλι. Είχε συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του και υπήρξαν στιγμές που ήταν απλά, ασταμάτητος.

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Η άμυνα του Οθέλλου άφησε κενά τα οποία εκμεταλλεύθηκε η Δόξα. Κυρίως μετά το προβάδισμα με 3-2, ο Οθέλλος δεν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και το γκολ που δέχθηκε ήταν σχεδόν… καταδικαστικό.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

Ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης έδειξε μόλις τρεις κίτρινες κάρτες στο ματς, το οποίο είχε γρήγορο ρυθμό και έξι γκολ!

ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ

Η στιγμή μετά το προβάδισμα του Οθέλλου, όταν η Δόξα βγήκε μπροστά και πίεσε. Σε ένα κρίσιμο σημείο, οι φιλοξενούμενοι δεν κράτησαν μπάλα και δέχθηκαν στο φινάλε την ισοφάριση.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Φεράν, Λόπες (85΄ Εμάνουελ), Ράμος, Φερνάντες, Αντόνιο (46΄ Βασκονσέλος), Γκιλ, Καλδερόν (73΄ Μάρκες), Λεονάρντο, Ρ.Γκονζάλες, Λόπο.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ρόιν, Γκριν, Μενέντες, Κ.Κυριάκου (Π. Παναγιώτου), Βασιλείου, Σάσι, Βέρα, Ουλίσε, Γκριγκαλασβίλι (84΄ Σπρόκελ), Πουτζιουρής, Τιάγκο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασκοντσέλο – Σάσι (4η), Βασιλείου (4η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ -

ΘΕΑΤΕΣ: 24 εισιτήρια

ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

- Ράμος και Τιάγκο έφθασαν τα επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

- Στα 10 γκολ βρίσκεται ο Λόπο που σκοράρει διαρκώς στα πλέι οφ.

- Σάσι και Βασιλείου θα χάσουν το επόμενο ματς του Οθέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top