ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Διακοπές στην ηλεκτροδότηση από κακοκαιρία, - Ρεύμα από ελεύθερες περιοχές

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Διακοπές στην ηλεκτροδότηση από κακοκαιρία, - Ρεύμα από ελεύθερες περιοχές

Κακοκαιρία που σημειώθηκε στα κατεχόμενα επηρέασε  σταθμό παραγωγής ενέργειας με αποτέλεσμα να υπάρξουν διακοπές ρεύματος και να λαμβάνεται ενέργεια από τις ελεύθερες περιοχές.

Ο διευθυντής της αρχής ηλεκτρισμού στα κατεχόμενα, Gurcan Erdogan, είπε ότι σταμάτησαν την παραγωγή ενέργειας στον σταθμό Teknecik λόγω κακοκαιρίας, η οποία προκάλεσε ζημιές σε υψηλής τάσης γραμμές. Οι διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Κερύνεια, το Δίκωμο και τον Γερόλακκο. 

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της συντεχνίας των εργαζομένων Kubilay Ozkirac είπε ότι λαμβάνουν ηλεκτρισμό από την `νότια Κύπρο` λόγω της διακοπής της παραγωγής από τον εν λόγω σταθμό. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE