ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΑΙΧΜΗΡΗ» ατάκα για διαιτησία: «Μπορούσαμε να κάνουμε το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε στραβά στην Ομόνοια με τους ρεφ»

«ΑΙΧΜΗΡΗ» ατάκα για διαιτησία: «Μπορούσαμε να κάνουμε το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε στραβά στην Ομόνοια με τους ρεφ»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα cfbfootball.com ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και μεταξύ άλλων, έριξε «αιχμηρή» ατάκα για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: MΑΤ: «Ήταν ο δυσκολότερος μου χρόνος στην Ομόνοια παρά την πρώτη θέση» – Τι είπε για τη μεταγραφή του στην Αυστραλία

Συγκεκριμένα ο πρώην επιθετικός των πρασίνων, τόνισε πως αν συνεχιζόταν η σεζόν το τριφύλλι μπορούσε να κατακτήσει το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε… στραβά με τη διαιτησία. Είπε, επίσης, πως η απονεμήθηκε ο τίτλος της Ομόνοιας, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Τι είπε:

«Η περασμένη σεζόν μου φαίνεται σαν να ήταν χθες. Ήταν μια εποχή rollercoaster που συντομεύτηκε από τον COVID-19. Μας απονεμήθηκε ο τίτλος, αλλά νομίζω ότι θα είχαμε κερδίσει το νταμπλ αν η σεζόν συνεχιζόταν. Ο Νταβίντ Ακιντόλα ήρθε από την Μίντιλαντ και έδωσε στην ομάδα περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση. Ο Κακούλλης μπήκε στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες. Ήμουν λίγο απογοητευμένος που η σεζόν δεν συνεχίστηκε. Ωστόσο, δεδομένου του επιπέδου διαιτησίας στην Κύπρο, κάτι θα μπορούσε να πάει στραβά για την Ομόνοια. Ποτέ δεν θα πω τίποτα κακό για το κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί είχα υπέροχα χρόνια εκεί, ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί εναντίον άλλων συλλόγων στη Λευκωσία. Ήταν πολύ ευχάριστο. Έμαθα πολλά από τις εμπειρίες μου στην Κύπρο και θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Για παράδειγμα, αν επιστρέψω και γίνω προπονητής. Έπαιξα στην Ελλάδα, αλλά ήμουν στην άλλη πλευρά, οπότε δεν το γνώριζα μέχρι που πήγα να παίξω στην Κύπρο».

The post «ΑΙΧΜΗΡΗ» ατάκα για διαιτησία: «Μπορούσαμε να κάνουμε το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε στραβά στην Ομόνοια με τους ρεφ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top