ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη μετά από δύο μήνες ΨΑΧΝΕΙ ο ΑΠΟΕΛ – Να συνεχίσει τις ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ο Ολυμπιακός

Νίκη μετά από δύο μήνες ΨΑΧΝΕΙ ο ΑΠΟΕΛ – Να συνεχίσει τις ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ο Ολυμπιακός

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (Σάββατο – 21/11,18:30), στο ΓΣΠ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες για τους γαλαζοκίτρινους, αφού αφενός χρειάζονται τους βαθμούς και αφετέρου, οι μαυροπράσινοι είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μικ Μακάρθι μετρά δύο μήνες και πέντε σερί ματς μακριά από το τρίποντο και έχει μείνει αρκετά πίσω. Ο Ιρλανδός κόουτς, είχε τη δυνατότητα να δουλέψει πιο… σχολαστικά στη διακοπή και να μελετήσει καλύτερα το ρόστερ.

Ο 61χρονος, ταυτόχρονα, είδε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, μελετώντας τα αδύνατα σημεία του που θα οδηγήσουν σε νίκη την ομάδα του. Οι ομάδα του Τακτακαλά είναι μια ευχάριστη έκπληξη έως τώρα στον φετινό… μαραθώνιο και «έδειξε τα δόντια της» σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ (10η θέση με 10 β.) βρίσκεται πίσω από τους μαυροπράσινους (4η θέση με 16 β.) στη βαθμολογία, με τη διαφορά να είναι στους έξι βαθμούς. Εκτός από την κορυφή, οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν έδαφος και για την εξάδα, και πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν πόντους που θα τους φέρουν στα ψηλά του σχετικού πίνακα. Έχουν ως αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη, αλλά και την έναρξη της… αντεπίθεσης.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις ήταν πάρα πολλές. Ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης αποχώρησε για τον Απόλλωνα και προς το παρόν, η ομάδα του Τακτακαλά είναι χωρίς προπονητή.

Στον πάγκο ενάντια στην ομάδα του Μικ Μακάρθι θα καθίσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Κώστας Σεραφείμ. Αυτή η νέα… μετάβαση της ομάδας θα αρχίσει από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και θα φανεί αν επηρεάστηκαν οι ποδοσφαιριστές από όλα αυτά τα γεγονότα.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΓΣΠ με σκοπό να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο, όπως κάνει πάντα, ωστόσο, θα είναι… διαφορετικός ο συγκεκριμένος  αγώνας από άλλους, αφού δεν θα είναι αυτή τη φορά στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας.

 

The post Νίκη μετά από δύο μήνες ΨΑΧΝΕΙ ο ΑΠΟΕΛ – Να συνεχίσει τις ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ο Ολυμπιακός appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top