ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ: Νέες αλλαγές στα σημεία δειγματοληψίας- Δείτε τον πίνακα

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ: Νέες αλλαγές στα σημεία δειγματοληψίας- Δείτε τον πίνακα

Aλλαγές στα σημεία δειγματοληψιών για τον εργαστηριακό έλεγχο εργαζομένων για μετακίνηση από/προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας.

Λόγω αυξημένης προσέλευσης που παρατηρήθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, όπως ο χώρος στάθμευσης πρώην Πισσαρίδη στην Λεμεσό και το ΓΣΠ στην Λευκωσία, όπου διενεργούνται δειγματοληψίες για τους εργαζόμενους που εξαιρούνται για μετακίνηση, σε αντίθεση με άλλα όπου η προσέλευση ήταν πιο μειωμένη, υπενθυμίζεται ότι τα σημεία δειγματοληψίας που θα λειτουργήσουν από αύριο, καθώς και το ωράριο λειτουργίας τους, είναι διαθέσιμα στον πιο κάτω πίνακα και προτρέπονται οι πολίτες να αποτίνονται σε αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020.

Οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να προσκομίζουν απαραίτητα Βεβαίωση Εργοδότη σε έντυπη μορφή, καθώς και ταυτότητα ή διαβατήριο για επαλήθευση στοιχείων. Επίσης, προτρέπονται οι εξεταζόμενοι να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά  το Έντυπο Δειγματοληψίας στον σύνδεσμο https://covid19.nipd.com/transitions.php και να το προσκομίζουν μαζί τους.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται για δειγματοληψία χρειάζεται απαραίτητα να φέρουν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top