ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντά εκ νέου τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας στο Προεδρικό ο Αναστασιάδης

Συναντά εκ νέου τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας στο Προεδρικό ο Αναστασιάδης

Στο Προεδρικό θα παρευρεθούν την Τετάρτη (25/11) τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας, με σκοπό να συναντηθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μίλησε στον «Alpha» για την επικείμενη συνάντηση στο Προεδρικό ενώ τόνισε ότι τα μέτρα που έχουν παρθεί αποδίδουν μέχρι στιγμής.

«Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι εν πολλοίς τα μέτρα αποδίδουν, αλλά δεν έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί πρέπει να παρέλθει μια περίοδος. Φαίνεται ότι τα μέτρα όπως έχουν ληφθεί αποδίδουν πολύ καλύτερα και έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε Λεμεσό και Πάφο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μέσα στα πλαίσια μιας πανδημίας, δεν θα είναι όλα σε απόλυτο βαθμό και ότι δεν θα υπάρχουν παράπονα ή περιθώρια διόρθωσης κάποιων αστοχιών. Στην ουσία όμως, τα μέτρα τα οποία έχουν αποφασιστεί έχουν λειτουργήσει, με κάποια ταλαιπωρία των συμπολιτών μας, η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί». Όπως ανέφερε η ουσία είναι πως όλοι πρέπει να προστατευθούμε σημειώνοντας ότι, «θα πρέπει να πάρουμε εκείνα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσουμε την υγεία των συμπολιτών μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ακούμε τις συμβουλές των Επιδημιολόγων. Η θέση που έχω είναι ότι δεν υπήρξαν διαφωνίες για τις αποφάσεις. Οι αποφάσεις λαμβάνονται αφότου ακούμε τους επιδημιολόγους και όσο ήμουν εκεί δεν άκουσα ενστάσεις».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top