ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών σε Δημοτικό Σχολείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών σε Δημοτικό Σχολείο

Απόπειρα αρπαγής δύο ανήλικων παιδιών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου σε Δημοτικό σχολείο στη Λευκωσία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο προσέγγισε τα δύο παιδιά και προσπάθησε να τα πείσει να το ακολουθήσουν με τα παιδιά ευτυχώς να μην ακολουθούν το άγνωστο πρόσωπο.

Η μητέρα των δύο παιδιών κατήγγειλε το περιστατικό το απόγευμα της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου με τις Αρχές να διερευνούν την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE