ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τη μια αντίδραση… κορυφής και από την άλλη η μάχη για επιβίωση!

Από τη μια αντίδραση… κορυφής και από την άλλη η μάχη για επιβίωση!

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για να υποδεχθεί την ΕΝΠ στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου (16:00 – Cablenet) για τη 12η αγωνιστική.

Μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση με ΑΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες και να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα του Κυριακάτικου ντέρμπι στη Λεμεσό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μαζί με την Ανόρθωση στην κορυφή στους 23 βαθμούς ενώ η ΑΕΛ είναι τρίτη με 21 β.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βργκοτς, τους Οκριασβίλι και Αμπαρτζουμιάν όπως επίσης και τους δύο παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες.

Στο βυσσινί στρατόπεδο η ΕΝΠ πάει στο «Παπαδόπουλος» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας κόντρα στην Κυρία.

Η ομάδα του Παραλιμνίου μετράει 4 συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων σε αυτά τα ματς 1 γκολ υπέρ και 1 κατά. Οπότε θέλει να χρησιμοποιήσει την καλή αμυντική της λειτουργία και από εκεί και πέρα να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι ούτως ώστε να μαζέψει κι άλλους βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

The post Από τη μια αντίδραση… κορυφής και από την άλλη η μάχη για επιβίωση! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top