ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκαντεμιά στη Λίβερπουλ: Μίλνερ ο… 8ος τραυματίας!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκαντεμιά στη Λίβερπουλ: Μίλνερ ο… 8ος τραυματίας!

Οι τραυματισμοί δεν έχουν τελειωμό στη Λίβερπουλ, με τον Τζέιμς Μίλνερ να τραυματίζεται στο ματς κόντρα στην Μπράιτον και τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται να μείνει εκτός για αρκετό διάστημα.

 

Aκόμα ένας τραυματισμός ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες στη Λίβερπουλ, με τον Τζέιμς Μίλνερ να αποχωρεί με μυϊκό πρόβλημα από την αναμέτρηση κόντρα στη Μπράιτον και να προκαλεί ένα επιπλέον πρόβλημα στον Γιούργκεν Κλοπ. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως ο Άγγλος μπορεί να μείνει εκτός για αρκετό διάστημα, με τον Γερμανό τεχνικό να χάνει έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις αν χρειαστεί.

Έτσι, ο Μίλνερ είναι ο 8ος τραυματίας στο ρόστερ των «reds», μετά τους Βαν Ντάικ, Γκόμεζ, Τιάγκο, Τσάμπερλειν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κεϊτα και Σακίρι.

Πηγή: Sdna.gr

The post ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκαντεμιά στη Λίβερπουλ: Μίλνερ ο… 8ος τραυματίας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE