ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν ΚΑΤΑΛΑΒΕ τι γίνεται ο Πετράκης – Ποιοι παίχτες δεν ΠΡΕΠΕΙ να μένουν έξω…

Όταν ΚΑΤΑΛΑΒΕ τι γίνεται ο Πετράκης – Ποιοι παίχτες δεν ΠΡΕΠΕΙ να μένουν έξω…

Μένει πίκρα στον Απόλλωνα για την ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι. Θα ένιωθαν καλύτερα, αν έσωζαν ένα βαθμό με την αιώνια αντίπαλο τους.

Με την αντίδραση που έβγαλαν στην επανάληψη και τις πολλές ευκαιρίες που απώλεσαν, μπορεί να λεχθεί, ότι δεν άξιζαν να χάσουν. Έπεσαν πάνω στον αίλουρο Βοζίνια, που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις στο τετ-α-τετ με τον Νταμπό και στην εκτέλεση πέναλτι του Μάρκοβιτς.

Λένε πολλοί ότι ο Γιάννης Πετράκης «χαράμισε» ένα ημίχρονο. Δεν υιοθετούμε τη συγκεκριμένη θέση, επειδή ήταν ματς ντέρμπι κι όχι κόντρα σε μικρομεσαία ομάδα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, πρέπει πάντως να «παραδειγματίστηκε» από την δυσλειτουργία που είχε η ομάδα του κατά το πρώτο ημίχρονο, ότι άμα είναι υγιείς δεν πρέπει να μένουν έξω οι Νταμπό και Φλορεντίν Ματέι.

Ειδικά τον Σενεγαλέζο φορ, από τη στιγμή που μπήκε μέσα, άρχισε να τον νιώθει η άμυνα της ΑΕΛ, αφού στο πρώτο ημίχρονο μόνο σε μια φάση τους… ανησύχησε ο Μπένχοπ. Ο Νταμπό έπαιξε απρόσεκτα, λόγω του πάθους που τον χαρακτηρίζει, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι πάνω στον Μάιντεβατς.

Όσον αφορά τον Ματέι, κάναμε ξανά την ίδια συζήτηση, όταν στην άκρη του πάγκου βρισκόταν ο Αυγουστή. Ο Ρουμάνος είναι ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να… «δημιουργήσει» παιχνίδι από τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Του έδωσε μερικά παιχνίδια στο ξεκίνημα ο προκάτοχος του Πετράκη, αλλά μετά τον «ξέχασε» στον πάγκο. Χτες όταν τον… θυμήθηκε στο ημίχρονο ο Ελλαδίτης κόουτς, του έκανε μια χαρά τη δουλειά του οργανωτή.

Φρονούμε επίσης, πως ούτε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, δεν είναι παίχτης να «βράζει» τον πάγκο, όταν δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

«Καλοί κι Άγιοι» οι Γιούστε και Σάλαι, αλλά ο Γάλλος είναι άλλη κλάση και παίχτης με τεράστια προσωπικότητα. Αντιλαμβανόμαστε ότι τον Μαγυάρο διεθνή, δεν θέλουν να είναι στην απ’ έξω, επειδή είναι το πιο ακριβό περιουσιακό «στοιχείο» της ομάδας. Στο επόμενο ματς, θα μείνει στην κερκίδα, για να εκτίσει την ποινή του.

Δεν συμφωνούμε με όσους υποστηρίζουν ότι ούτε ο Σακέτι, μπορεί να μένει εκτός ενδεκάδας. Ο Αργεντινός δεν είναι τόσο σταθερή λύση, όπως κατά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην ομάδα.

Χθες πάντως, όπως εξήγησε ο Πετράκης, δεν τον έβαλε, επειδή δεν ήταν εκατόν τοις εκατόν έτοιμος.

Ψυχολογικά τους «ρίχνει» η αποτυχία τους στο Λεμεσιανό ντέρμπι, όμως ο δρόμος είναι παρά πολύ μακρύς για διεκδίκηση του τίτλου.

Έχουν κάθε δικαίωμα οι οπαδοί να κριτικάρουν την εμφάνιση και μερικές επιλογές του νέου προπονητή. Όμως, αποτελεί «κακή υπηρεσία» για την ομάδα τους, να αρχίσουν τον μηδενισμό των πάντων.

The post Όταν ΚΑΤΑΛΑΒΕ τι γίνεται ο Πετράκης – Ποιοι παίχτες δεν ΠΡΕΠΕΙ να μένουν έξω… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top