ΚΥΠΡΟΣ: Πήγαν για πεζοπορία και έχασαν τον προσανατολισμό τους - Οργανώθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγαν για πεζοπορία και έχασαν τον προσανατολισμό τους - Οργανώθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία

Σε βοήθεια για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων, δύο ανδρών και δύο γυναικών, που χάθηκαν σε πεζοπορία τους σε δασική περιοχή του Τροόδους, κλήθηκαν χθες μέλη της Αστυνομίας.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 30 ετών, και οι δύο γυναίκες, ηλικίας 35 και 25 ετών, είχαν αρχίσει την πεζοπορία τους από την Πλατεία Τροόδους, όπου αφού στάθμευσαν τα οχήματά τους, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Αγίου Νικολάου Στέγης. Ωστόσο, σε σημείο της διαδρομής έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Αφού γύρω στις 5.20μ.μ., λήφθηκε σχετική πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κακοπετριάς, οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου, επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των τεσσάρων πεζοπόρων.

Λίγο αργότερα, στις 6.00 το βράδυ της Κυριακής, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου εντόπισαν τα τέσσερα πρόσωπα, στην περιοχή Αγίου Νικολάου και τους οδήγησαν με ασφάλεια στην Πλατεία Τροόδους, όπου αυτοί είχαν αφήσει τα οχήματά τους. Αυτοί είναι καλά στην υγεία τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρουσίασε σήμερα (20/4), στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, τις 31 βασικές κατευθύνσεις, προτεραιότητες και στόχους του για την Κύπρο τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE