ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Απογοητευτικό αποτέλεσμα – Είχαμε δύο πέναλτι και είναι παράξενο που δεν μας δόθηκαν»

Μπεργκ: «Απογοητευτικό αποτέλεσμα – Είχαμε δύο πέναλτι και είναι παράξενο που δεν μας δόθηκαν»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Ερμή Αραδίππου, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για εμάς. Δεν είχαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Μπορούσαμε όμως με τις λίγες που φτιάξαμε να σκοράρουμε, ενώ δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι και είναι παράξενο αυτό. Θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα βελτιωθούμε ως ομάδα στη συνέχεια.

Παίζαμε με την ομάδα που θεωρούσαμε την ασθενέστερη για να κερδίσουμε. Μπορεί να κάνεις πέντε αλλαγές σε ένα παιχνίδια, αν πιστεύεις ότι θα βελτιώσουν την εικόνα σου. Γκολ μπορείς να πετύχεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όμως δεν κερδίσαμε, διότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Θα πρέπει την υπεροχή μας να τη μετουσιώνουμε σε πολύ περισσότερες ευκαιρίες και σε γκολ. Αυτό θα έπρεπε να κάνουμε σε τέτοια παιχνίδια».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή: «Πόσα παιχνίδια παίξαμε; Πόσους βαθμούς είμαστε πίσω; Εννέα βαθμούς με παιχνίδια λιγότερο. Δεν νομίζετε ότι είναι δυνατό να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα; Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όσα παιχνίδια χρειάζονται στο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε καλύτεροι και πως είμαστε ακόμα στη διεκδίκηση του τίτλου. Σίγουρα όταν τερματίζεις πρώτος πέρσι, ο στόχος είναι και φέτος ο ίδιος. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και είναι νωρίς να λέει κάποιος ότι δεν είναι δυνατόν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θα ξεπεράσουμε αυτό το κακό διάστημα. Τώρα έχουμε ντέρμπι και ίσως αυτό να είναι καλό για την ομάδα μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τους επόμενους αγώνες και έχουμε καλές πιθανότητες για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Για την αργή ανάπτυξη της ομάδας του: «Προσπαθήσαμε να είμαστε γρήγοροι σήμερα σε σχέση με τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό θέλαμε. Σίγουρα έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι, όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Έπρεπε να έχουμε αυτό το έξτρα στην επίθεση και αυτός είναι ο λόγος που δεν σκοράραμε σήμερα. Είχαμε και δύο πέναλτι και είναι παράξενο γιατί δεν μας δόθηκαν. Αυτοί είναι οι νέοι κανονισμοί για τα χέρια στην περιοχή. Όταν τα χέρια είναι ανοικτά και πάει η μπάλα πάνω είναι πέναλτι. Θα ήταν καλό να ήταν σωστές οι αποφάσεις».

The post Μπεργκ: «Απογοητευτικό αποτέλεσμα – Είχαμε δύο πέναλτι και είναι παράξενο που δεν μας δόθηκαν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top