ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηχηρή ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ και τίτλο: «Αν δεν το πίστευε, έπρεπε να φύγει μόνος του»

Ηχηρή ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ και τίτλο: «Αν δεν το πίστευε, έπρεπε να φύγει μόνος του»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ευαγόρας Χριστοφή, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, είπε πως αν ο Χένινγκ Μπεργκ δεν πίστευε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα έπρεπε να φύγει μόνος του από την ομάδα!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ερμή: «Ήταν μία ακόμα εμφάνιση όπως τις προηγούμενες αποτυχημένες. Η Ομόνοια ήταν άτονη και χωρίς πάθος και έδωσε το δικαίωμα σε μία πολύ πιο αδύνατη ομάδα, να πάρει ένα αποτέλεσμα που ήταν μεγάλη επιτυχία γι΄ αυτήν. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν παίζει καλά η Ομόνοια, όμως θα μπορούσε να έχει ακόμα 3-4 βαθμούς. Χθες θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν της δινόταν έστω το ένα από τα δύο πέναλτι που είχε».

Για τις συνεχόμενες γκέλες: «Η Ομόνοια ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Στα προκριματικά έπαιξε με πάθος και στηρίχτηκε στην περσινή ομάδα. Στα παιχνίδια που βλέπουμε στην Κύπρο, έχουμε θέμα στο γκολ. Στην Ευρώπη έπρεπε να βάλουμε μια γραμμή. Ίσως ο πρώτος βαθμός με τον ΠΑΟΚ να μας έδωσε μία οικονομική ανάσα και να μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε να παίζουμε και στα δύο ταμπλό το ίδιο καλά. Νομίζω ότι αυτό έβλαψε. Κακά τα ψέματα, οι ποιοτικοί παίκτες της Ομόνοιας είναι μιας ηλικίας και πρέπει να κάνεις ειδική διαχείριση. Όταν του έβγαινε του Μπεργκ ήταν όλα καλά, τώρα όμως δεν του βγαίνει».

Για το αν παίζει το κεφάλι του στα επόμενα ματς ο Μπεργκ: «Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών, όμως δεν μπορώ να πω εγώ τέτοιο πράγμα. Είναι η 5η αποτυχία και ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος».

Για το αν συμμερίζεται την αισιοδοξία του Νορβηγού τεχνικού, ο οποίος δήλωσε ότι πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου: «Αν δεν το πίστευε, θα έπρεπε να φύγει από μόνος του. Νομίζω όμως ότι είναι δύσκολο. Αν δεν βρεθεί το εύκολο γκολ, η Ομόνοια θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Πρέπει κάτι να αλλάξει τον Γενάρη, να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν επιθετικά και κυρίως στο σκοράρισμα».

The post Ηχηρή ΑΤΑΚΑ για Μπεργκ και τίτλο: «Αν δεν το πίστευε, έπρεπε να φύγει μόνος του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top