ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Διπλασιάστηκαν οι καταγγελίες για απείθαρχους πολίτες που παραβίασαν τα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Διπλασιάστηκαν οι καταγγελίες για απείθαρχους πολίτες που παραβίασαν τα μέτρα

Σε 79 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 3.631 έλεγχοι.
 
Σημείωσε ότι οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, καθώς και διακινήσεις μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 547 έλεγχοι και προέκυψαν 24 καταγγελίες πολιτών και 1ος υποστατικού, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 700 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 726 έλεγχοι με 10 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.102 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 418 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 120 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.
 
Από τους 3.631 ελέγχους οι 18 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους  δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.
 
Από τους ελέγχους στα αεροδρόμια, επίσης δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE