ΔΙΕΘΝΗ

Έμεινε εκτός Κόπα Αμέρικα ο Όσκαρ…

Έμεινε εκτός Κόπα Αμέρικα ο Όσκαρ…

Ο μέσος της Τσέλσι δε θα μπορέσει να συμμετάσχει στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το προσεχές Κόπα Αμέρικα, καθώς ο τραυματισμός του στο πόδι- κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της Τσέλσι- θα τον κρατήσει αρκετό καιρό στα «πιτς».

Δε θα μπορέσει να ενισχύσει, εν τέλει, τη Σελεσάο ο Όσκαρ στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής- που ξεκινάει στις 11 Ιουνίου- καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε στο πόδι ως «δώρο» σε μια από τις προπονήσεις της Τσέλσι απαιτεί αρκετό καιρό μέχρι ν' αποθεραπευτεί πλήρως. 

Ο Ντούνγκα, ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, επικοινώνησε με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου της Τσέλσι και όλοι τους του εξήγησαν πως ο 23χρονος παίκτης είναι αδύνατον να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος σε διάστημα ενός, περίπου, μηνός. 

Έτσι, ο Ντούνγκα αναγκάστηκε να τον «κόψει» από την αποστολή όχι και τόσο ελαφρά τη καρδία και ελπίζει πως οι Νεϊμάρ, Γουίλιαν και Νταβίντ Λουίζ (τα εναπομείναντα αστέρια της ομάδας του, δηλαδή) θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή. 

Ποια είναι αυτή; Όταν μιλάμε για τη Βραζιλία, οτιδήποτε άλλο πλην του τροπαίου λογίζεται ως αποτυχία. 

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top