ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Καθημερινά βροχές έχει το 'καιρικό μενού' - Δεν αποκλείεται να χιονίσει στο Τρόοδος

Τμ. Μετεωρολογίας: Καθημερινά βροχές έχει το 'καιρικό μενού' - Δεν αποκλείεται να χιονίσει στο Τρόοδος

Ασθενής χαµηλή πίεση παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή με το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του να 'βλέπει' βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Διαβάστε αναλυτικά.

Το βράδυ της Τρίτης 8/12 περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά σε υπήνεµες περιοχές, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγµένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 9/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Το βράδυ της Τετάρτης 9/12, ο καιρός θα είναι κατά τόπους µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται, κυρίως σε παράλιες περιοχές, να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ ενώ η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Πέµπτη 10/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά διαστήµατα µεµονωµένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή 11/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιονόνερο.

Το Σάββατο 12/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το απόγευµα και το βράδυ αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι το Σάββατο και θα κυµανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top