Σκάνδαλο ολκής από μεγάλο δικηγορικό γραφείο σε σχέση με πολιτογραφήσεις

Σκάνδαλο ολκής από μεγάλο δικηγορικό γραφείο σε σχέση με πολιτογραφήσεις

Την ώρα που η έρευνα τις τριμελούς επιτροπής βρίσκεται σε εξέλιξη για τις παράνομες πολιτογραφήσεις, με την έκδοση "χρυσών" διαβατηρίων και με τα αντιπολιτευόμενα κόμματα να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους μεμφόμενοι τη στάση της κυβέρνησης στο όλο ζήτημα, ένα ακόμη πολιτικό πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Themaonline, σημαίνον πολιτικό πρόσωπο, το οποίο ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στην πολιτική που ακολούθησε στο θέμα των πολιτογραφήσεων, εμπλέκεται σε υποθέσεις που σχετίζονται με δραστηριότητες εταιρείας που έφερνε από το εξωτερικό πρόσωπα τα οποία αγόραζαν κατοικίες, η πραγματική αξία των οποίων δεν ξεπερνούσε το μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Παράλληλα γινόταν αγορά Κυπριακών χειρόγραφων ύψους 2.000.000 ευρώ για σκοπούς έγκρισης της αίτησης. Ταυτόχρονα τα πρόσωπα αυτά προχωρούσαν σε συμφωνία για παροχή δανείου για το αντίστοιχο ποσό των 2.000.000 ευρώ από Κυπριακή τράπεζα. Να σημειωθεί όλα τα πιο πάνω δάνεια δίνονταν από την ίδια τράπεζα. 

Με λίγα λόγια αγόραζαν χειρόγραφα ύψους 2.000.000 ευρώ και τα έπαιρναν πίσω υπό τη μορφή δανείου.

Άνθρακας ο θησαυρός!

Το δικηγορικό γραφείο - το οποίο έχει σχέση με τον πολιτικό- λάμβανε αμοιβή 420.000 ευρώ για κάθε πρόσωπο που προχωρούσε σε αίτηση για πολιτογράφηση. 

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν οι συγκεκριμένες υποθέσεις θα συμπεριληφθούν στην έρευνα της ανεξάρτητης επιτροπής προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE