ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεσπά καταστηματάρχης στο Mall –«Η ζημιά είναι τεράστια, έχω 9 υπαλλήλους- Προλάβαμε και παραγγείλαμε»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεσπά καταστηματάρχης στο Mall –«Η ζημιά είναι τεράστια, έχω 9 υπαλλήλους- Προλάβαμε και παραγγείλαμε»

«Έχω εννιά άτομα προσωπικο τα οποία κράτησα με νύχια και με δόντια στο 1o lockdown» ανέφερε εμφανώς αναστατωμένος καταστηματάρχης που ενοικιάζει χώρο στο «My Mall» στη Λεμεσό αφού τα σημερινά μέτρα (9/12) τον αναγκάζουν να βάλει για άλλη μια φορά λουκέτο.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο λόγος για τον κύριο Κωνσταντίνο Βιολάρη ιδιοκτήτη του καταστήματος «i Different» στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού στο Ζακάκι ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας δήλωσε πως η ζημιά που έχει υποστεί είναι τεράστια, ενώ σημείωσε πως από τις 30/11 που επαναλειτούργησε το «My Mall» έτρεξε ώστε να παραγγείλει εμπόρευμα για την περίοδο των Χριστουγέννων αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, τα οποία φτάνουν την Πέμπτη 10/12 από το εξωτερικό και θα πρέπει να τα πληρώσει χωρίς να μπορεί να τα πουλήσει.

Πρόσθεσε ο κύριος Βιολάρης (ένας μαχητής της ζωής που μια ζωή ήταν υπάλληλος, καταφέρνοντας πριν μερικά χρόνια να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση) πως δεν τον απασχολεί τόσο το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλει όσο τα εννιά άτομα που εργοδοτεί και τα οποία θεωρεί δεύτερη οικογένειά του.

«Δεν μπορώ να μην πληρώσω τις κορούες μου, δύο χρόνια με στηρίζουν. Κράτησα το προσωπικό μου με νύχια και με δόντια στο 1ο lockdown, τους έδωσα κανονικά το μισθό τους, τώρα πρέπει να τους δώσω και τον 13ο» τονίζει ο κύριος Βιολάρης ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι παρά τις εξαγγελίες και τα σχέδια (που είχαν εξαγγελθεί τον Νοέμβριο) μέχρι σήμερα 9/12 δεν έχει μπει στο λογαριασμό του ούτε ένα ευρώ από το Υπ. Εργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top