ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαγική Παρί με… καθυστέρηση μιας ημέρας

Μαγική Παρί με… καθυστέρηση μιας ημέρας

CHAMPIONS LEAGUE-8ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: 5-1

Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς

Ο αγώνας της Παρί με την Μπασακσεχίρ αμαυρώθηκε χθες από τη ρατσιστική επίθεση του Σεμπάστιαν Κολτσέσκου στον Πιέρ Γουεμπό, αλλά το ματς συνεχίστηκε σήμερα και οι Παριζιάνοι ήταν μαγικοί. Η ομάδα του Τούχελ κέρδισε με 5-1 την Μπασακσεχίρ και καθάρισε την πρωτιά στην ισοβαθμία με τη Λειψία. Στο 7ο λεπτό ο Παρέδες έκανε το σουτ που πέρασε μόλις έξω ενώ μετά τη διακοπή και την επανέναρξη, η Μπασακσεχίρ μπήκε πολύ δυνατά. Αρχικά στο 15’ ο Γκούλμπραντσεν πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά ο Νάβας του είπε όχι και στο επόμενο λεπτό ο Γκούλμπραντσεν και πάλι, εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μπέικερ, αλλά πλάσαρε άστοχα.

Στο 18’ μετά από γέμισμα του Φλορέντσι, ο Εμπαπέ κατέβασε υπέροχα αλλά σούταρε άστοχα, ενώ στο 29’ ο Εμπαπέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Νεϊμάρ τσίμπησε την μπάλα αλλά ο Γκιουνόκ πρόλαβε σωτήρια.

Και μάλιστα στο 38’ η Παρί έβγαλε ιδανική αντεπίθεση, ο Εμπαπέ πέρασε κάθετα στον Νεϊμάρ, ο οποίος πλάσαρε  τον Γκιουνόκ κι έκανε το 2-0 παρά την επαφή του Τούρκου τερματοφύλακα με την μπάλα.

Πριν προλάβει να συνέλθει η Μπασακσεχίρ, στο 43’ ο Νεϊμάρ άλλαξε με τον Βεράτι, ο Γκιουνόκ πρόλαβε τον Βραζιλιάνο αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μπέικερ που πλάσαρε σε κενό τέρμα. Από το VARφάνηκε πως ο σκόρερ ήταν μεν εκτεθειμένος αλλά πριν γίνει κάτοχος της μπάλας είχε υπάρξει πέναλτι του Γκιουνόκ στον Νεϊμάρ κι έτσι ο Μακέλι έδωσε την εσχάτη των ποινών και ο Εμπαπέ έγραψε το 3-0 από τα 11 μέτρα.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με την Παρί να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι. Αρχικά στο 48’ ο Φλορέντσι σέντραρε από δεξιά και ο Μπέικερ έπιασε τ σουτ στην κίνηση στην απέναντι πλευρά αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα, οι Νεϊμάρ και ο Ντι Μαρία έκρυψαν την μπάλα και ο Βραζιλιάνος με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής έκανε το 4-0.

Στο 52ο λεπτό η Παρί βγήκε όμορφα στην κόντρα και ο Ντι Μαρία πλάσαρε με το αριστερά από δεξιά αλλά ο Αλί Καλντιρίμ έσωσε με προβολή και στο 56’ ο Τεκντεμίρ έκλεψε λίγο έξω από την περιοχή της Παρί κι έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Νάβας είπε όχι. Από το κόρνερ η άμυνα της Παρί δεν έδιωξε σωστά, ο Καχβετσί έκανε το σουτ από το πέναλτι και ο Τοπάλ έβαλε την προβολή και σκόραρε για το 4-1.

Στο 71ο λεπτό ο Γκιουνόκ νίκησε τον Νεϊμάρ όπως έκανε και στο 73’ με τον Εμπαπέ,

ΠΑΡΙ: Νάβας, Κιμπεμπέ (80’ Ντιαλό), Μαρκίνιος (68’ Κέρερ), Μπέικερ, Φλορέντσι (79’ Πεμπελέ), Ντανίλο, Ραφίνια (46’ Ντι Μαρία), Παρέδες, Βεράτι (80’ Γκουέιγ), Νεϊμάρ, Εμπαπέ.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΡΧΙΡ: Γκιουνόκ, Αλί Καλντιρίμ (68’ Μπολινζολί), Τοπάλ, Οζκάν, Τεκντεμίρ (89’ Τσαντλί), Καχβετσι, Κριβελί (68’ Ντεμπά Μπα), Ράφαελ (68’ Τζιουλιάνο), Πονκ, Τούρουτς, Γκούλμπραντσεν (80’ Κάπλαν)

Πηγή: www.aek365.org

The post Μαγική Παρί με… καθυστέρηση μιας ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top