Δίνει 58 εκ. η Τσέλσι!

Δίνει 58 εκ. η Τσέλσι!

Η Τσέλσι ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού το καλοκαίρι και ο Αντουάν Γκριζμάν της Ατλέτικο βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

 Ο Μουρίνιο είναι μεγάλος θαυμαστής του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος διανύει μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν με την Ατλέτικο έχοντας σκοράρει 25 γκολ τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τον Guardian, στην Τσέλσι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Γκριζμάν το καλοκαίρι, αν και για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Γκριζμάν έχει υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τους «Ροχιμπλάνκος», ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του έχει τοποθετηθεί στο ποσό των 58 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.