ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε και κορωνοϊό και Γουέστ Μπρομ

Νίκησε και κορωνοϊό και Γουέστ Μπρομ

Η Νιούκαστλ επιστρέφοντας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έπειτα από δυο εβδομάδες και έχοντας μείνει και αρκετές μέρες δίχως προπονήσεις λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, έκανε δυναμικό come-back και επιβλήθηκε 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο St. James’ Park!

Οι «καρακάξες» κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα το τελευταίο διάστημα και έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους όταν ο Αλμιρόν στο 20ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης πέτυχε το ταχύτερο γκολ της σεζόν με εξαιρετικό πλασέ, με την άμυνα των «baggies» γι’ ακόμα μια φορά να είναι… αλλού γι’ αλλού.

Ο Φέρλονγκ είχε καταφέρει με ωραίο τελείωμα στο 50ο λεπτό να ισοφαρίσει για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, ωστόσο, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρομ, Ντουάιτ Γκέιλ, στην πρώτη του εμφάνιση για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά έχοντας απουσιάσει με τραυματισμό από το καλοκαίρι, στο 82′ με τρομερή κεφαλιά κατάφερε να γράψει το τελικό 2-1 και να χαρίσει την τεράστιας σημασίας νίκη και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, στη Νιούκαστλ.

The post Νίκησε και κορωνοϊό και Γουέστ Μπρομ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top