ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας

Νέα ηγεσία στη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, προέκυψε μετά τον πρόσφατο καταρτισμό σε σώμα των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου, το οποίο με βάση το καταστατικό της Ομοσπονδίας καθορίζεται με ορισμό των εκπροσώπων από τα σωματεία –μέλη της ΣΚΟΚ.

Τα σημαντικότερα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τον καταρτισμό σε σώμα των μελών του νέου Δ.Σ της ΣΚΟΚ, είναι η αποχώρηση του μακροβιότερου παράγοντα της κυπριακής σκοποβολής από την ηγετική πυραμίδα, Δημήτρη Λόρδου ο οποίος από της ίδρυσης της Ομοσπονδίας (1983) μέχρι σήμερα διατέλεσε για 20 χρόνια (1983 – 1988 και 1990 – 2005) Γ. Γραμματέας και για 15 χρόνια (2006 – 2020) πρόεδρος της ΣΚΟΚ, καθώς και το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των τριών από τις τέσσερις μεγαλύτερες Οργανώσεις της Ομοσπονδίας έμειναν εκτός της ηγετικής πυραμίδας.

Συγκεκριμένα τις θέσεις – κλειδιά του Δ.Σ, κατέλαβαν οι εκπρόσωποι της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λάρνακας, της Σκοπευτικής Οργάνωσης Κερύνειας και του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου, ενώ έμειναν εκτός οι εκπρόσωποι των Σκοπευτικών Οργανώσεων Λευκωσίας, Λεμεσού και Αμμοχώστου.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΣΚΟΚ είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Τζοβάνης Σαββίδης ΣΚΟΛΑΡ

Image previewΑ’ Αντιπρόεδρος: Λένος Κυριάκου ΣΚΟΠΑΦ
Β’ Αντιπρόεδρος: Σταύρος Τράγγολάς ΣΚΟΕΠΑ
Γ. Γραμματέας: Μιχάλης Διάκος ΣΚΟΚΕΡ
Β. Γ. Γραμματέας: Ματθαίος Μαρκίδης ΣΚΟΛΑΡ
Ταμίας: Νεόφυτος Κωνσταντίνου ΣΚΟΠΑΦ
Β. Ταμίας: Αγαθοκλής Κωνσταντίνου ΣΚΟΠΑΦ
Γεν. Έφορος: Μάριος Μπεΐτης ΣΚΟΚΕΡ
Β. Γεν. Έφορος: Ανδρέας Ζαλούμης ΣΚΟΛΑΡ

The post Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top