ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννάκης Ομήρου: «Φωτεινό παράδειγμα το Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ για την κυπριακή κοινωνία»

Γιαννάκης Ομήρου: «Φωτεινό παράδειγμα το Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ για την κυπριακή κοινωνία»

Το έργο που επιτελεί εδώ και 20 χρόνια στον τόπο μας το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, στην Παλώδια, εξήρε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, στο πλαίσιο επίσκεψης του, κατά την οποίαν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να ενημερωθεί για την πορεία του Μελάθρου, το οποίο διαθέτει την πιο σύγχρονη Μονάδα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο νησί.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Ομήρου ανέφερε πως αποτελεί χρέος για τον ίδιο να επισκεφτεί το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια «δημιουργικής και πολύτιμης προσφοράς προς την κυπριακή κοινωνία» και εξέφρασε τις ευχαριστίες της Πολιτείας προς το ΔΣ, τη διεύθυνση και το προσωπικό «που με απαράμιλλη φιλαλληλία και αλτρουισμό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους πάσχοντες αγωνιστές και ευρύτερα τους συνανθρώπους μας».

«Εύχομαι με τη συμπλήρωση 20 χρόνων προσφοράς του Μελάθρου, να μακροημερεύσει, να συνεχίσει την πολύτιμη προσφορά του προς την κυπριακή κοινωνία και συνεχώς να αναβαθμίζει τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του», είπε ο Γιαννάκης Ομήρου και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως θα συνεχίσει να αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Ήδη, συνέχισε, το Μέλαθρον κατέστη το πιο σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης στην Κυπριακή Δημοκρατία και αυτό είναι ένα μέγα επίτευγμα για το οποίο πρέπει να αισθάνονται περήφανοι όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία του.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Μελάθρου, Ανδρέας Αγγελόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Ομήρου «για το ότι έχει κάνει για τους αγωνιστές, για το Μέλαθρον, τη Βουλή και τον Κυπριακό Ελληνισμό»,  αλλά και για τη συμβολική οικονομική εισφορά που επέδωσε εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο κ. Αγγελόπουλος είπε πως «το κράτος και ο λαός έχει ωφεληθεί με την παρουσία του Μελάθρου με ποσά τα οποία υπερβαίνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 15ετία» και  επέδωσε με τη σειρά του στον Γιαννάκη Ομήρου, αναμνηστική ασπίδα των 20χρονων του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top