ΕΔΕΚ και Οικολόγοι από κοινού ψήφισμα στη Βουλή για τους καταθέτες της Λαϊκής

ΕΔΕΚ και Οικολόγοι από κοινού ψήφισμα στη Βουλή για τους καταθέτες της Λαϊκής

Η ΕΔΕΚ ενημέρωσε τον ΣΥΚΑΛΑ (Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας) για την απόφασή της να καταθέσει από κοινού με το Κίνημα Οικολόγων, ψήφισμα στη Βουλή που θα καλεί την Κυβέρνηση να προχωρήσει σε σχέδιο για ολική αποκατάσταση των κατασχεθεισών αποταμιεύσεων των καταθετών.

Στην επιστολή της ΕΔΕΚ, την οποία κοινοποίησε ο ΣΥΚΑΛΑ, αναφέρεται ότι η Κυβέρνηση θα καλείται με το ψήφισμα «να αποφασίσει άμεσα τη δημιουργία και εκτέλεση σχεδίου που θα διασφαλίζει στη βάση χρονοδιαγράμματος που θα τεθεί, την εφαρμογή, το συντομότερο δυνατόν, της ολικής αποκατάστασης των κατασχεθεισών αποταμιεύσεων των καταθετών».

Ο ΣΥΚΑΛΑ ευχαριστεί  το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ  και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ  Μαρίνο Σιζόπουλο  για την θετική του ανταπόκριση.

Καλεί παράλληλα και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα προχωρήσουν στην υιοθέτηση και υπερψήφιση του Ψηφίσματος αυτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Η θέση του Τραμπ για το σχέδιο κατάληψης ολόκληρης της Γάζας που προωθεί ο Νετανιάχου - «Επαφίεται στο Ισραήλ»

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προτίμησε να μην απαντήσει όταν ερωτήθηκε εάν και κατά πόσον τάσσεται υπέρ ή κατά της αναμενόμενης επιχείρησης του στρατού του Ισραήλ για την κατάληψη «ολόκληρης» της Λωρίδας της Γάζας, δηλώνοντας πως η κυβέρνησή του επικεντρώνεται το τρέχον διάστημα στην αύξηση της πρόσβασης σε τρόφιμα στον παλαιστινιακό θύλακο υπό πολιορκία και επίθεση του στενότερου συμμάχου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.