ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ρελαντί η Παρί, σφαλιάρα σε Μαρσέιγ και Μονακό (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Στο ρελαντί η Παρί, σφαλιάρα σε Μαρσέιγ και Μονακό (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LIGUE 1 – 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρί Σεν Ζερμέν – Λοριάν: 2-0

(Εμπαπέ 51′ (πεν.), Κεν 61′)

Επαγγελματική νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν που χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, καθάρισε με 2-0 τη Λοριάν και παραμένει ένα βαθμό πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και τη Λιλ.

Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 51′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ, φάση στην οποία η Λοριάν έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γκραβιλόν. Στο 61′ ο Κεν έκανε το 2-0 καθαρίζοντας τη νίκη για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Ρεν – Μαρσέιγ: 2-1

(Αμαρί Τραορέ 63′, Ουνού 83′ – Παπέ Γκέιγ 24′)

Σφαλιάρα με ανατροπή για τη Μαρσέιγ που έφυγε με την ήττα 2-1 από την έδρα της Ρεν, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 36′, κάτι που τελικά της στέρησε έστω και το βαθμό.

Οι Μασαλοί άνοιξαν το σκορ με τον Παπέ Γκέιγ στο 24′ αλλά στο 36′ έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του σκόρερ τους. Η Ρεν έφερε το ματς στα ίσα στο 63′ με τον Αμαρί Τραορέ να κάνει το 1-1 και πέτυχε την ολική ανατροπή στο 83′ με τον Ουνού να σκοράρει για το 2-1.

Λυών – Μπρεστ: 2-2

(Ντεπάι 69′ (πεν.), Κορνέ 81′ – Αντονί Λοπές 39′ (αυτ.), Φαΐβρ 90+3′ (πεν.))

Απώλεια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για τη Λυών που έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Μπρεστ, παρέμεινε για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα αλλά γνώρισε απώλεια μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 39′ χάρη σε αυτογκόλ του κίπερ της Λυών, Αντονί Λοπές. Οι Λιονέ έφεραν το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεπάι στο 69′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Μπρεστ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Λασνέ. Στο 81′ η Λυών πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Κορνέ να σκοράρει για το 2-1. Τελικά η Μπρεστ έσωσε το βαθμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Φαΐβρ που έκανε το 2-2.

Μονακό – Λανς: 0-3

(Ισιαγά Σιλά 1′, Μπανζά 33′, Κακουτά 39′)

Σφαλιάρα επικών διαστάσεων για τη Μονακό που είδε τη Λανς να φεύγει με το 0-3 από το Πριγκιπάτο, αφήνοντας την ομάδα του Νίκο Κόβατς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τους βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με τον Ισιαγά Σιλά να κάνει το 0-1. Στο 23′ το παιχνίδι για τη Μονακό στράβωσε ακόμα περισσότερο καθώς έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντισασί. Η Λανς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 33′ με τον Μπανζά να κάνει το 0-2 και τελείωσε το παιχνίδι στο 39′ με τον Κακουτά να κάνει το 0-3.

Μπορντό – Σεντ Ετιέν: 1-2

(Χουάνγκ 24′ – Νορντέν 15′, Νεγιού 75′)

Νίκη μετά από τις 19 Σεπτεμβρίου και 11 συνεχόμενες απώλειες για τη Σεντ Ετιέν που πέρασε με 1-2 από την έδρα της Μπορντό και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Οι «στεφανουά» άνοιξαν το σκορ με τον Νορντέν στο 15′ αλλά στο 24′ ο Χουάνγκ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Η Σεντ Ετιέν πήρε και πάλι προβάδισμα στο 75′ με τον Νεγιού να πετυχαίνει το 1-2.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Στο ρελαντί η Παρί, σφαλιάρα σε Μαρσέιγ και Μονακό (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top