Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Μειωμένος ο αριθμός των νέων περιστατικών κορωνοϊού - Μειώθηκαν και οι θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ: Μειωμένος ο αριθμός των νέων περιστατικών κορωνοϊού - Μειώθηκαν και οι θάνατοι

Ανακοινώθηκε ο αριθμός των νέων περιστατικών κορωνοϊου στην Ελλάδα.

Σήμερα ανακοινώνουμε 588 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 131072, εκ των οποίων το 52.5% άνδρες.

5211 (4.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 38349 (29.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

515 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 165 (32.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 800 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 70 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4172 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1682 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν μαρτυρίες για το σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο ο 17χρονος

Δε χορταίνουν τα ταξίδια: Υπερδιπλασιάστηκαν οι επιβάτες στην ΕΕ το 2022 - Το top5 των αεροδρομίων

Θα φάμε αρνί φέτος; Οι σοβαρές ελλείψεις, οι τιμές στα «ύψη» και η «στροφή» σε άλλο κρέας - «Θα έχουμε πρόβλημα τα Χριστούγεννα»

Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Έταζε αμάξια σε πολίτες και δεν τους τα έφερνε ποτέ - Συνελήφθη 29χρονος που «έφαγε» χιλιάδες ευρώ

Πανέτοιμη η ΕΔΕΚ: Ξεκίνησε πρώτη ανακοινώσεις ψηφοδελτίων από την Επαρχία Πάφου - Ακολουθούν ανακοινώσεις και για τις άλλες Επαρχίες



Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Αννίτα - Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ και οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τοπικές εκλογές

Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Αννίτα - Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ και οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τοπικές εκλογές

Δύσκολη προμηνύεται η ερχόμενη εβδομάδα κυρίως για τον ΔΗΣΥ σε σχέση με τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβει για τις τοπικές εκλογές. Τη Δευτέρα 11/12 συνεδριάζει αρχικά το εκτελεστικό γραφείο και ακολούθως το πολιτικό γραφείο του κόμματος για την επικύρωση των ονομάτων που θα στηρίξει για τις θέσεις Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Περιφερειαρχών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top