ΛΕΜΕΣΟΣ: ΄Ξάφρισε' κοσμηματοπωλείο το 2008, συνελήφθη το 2020 - Απίστευτη σύλληψη 40χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΄Ξάφρισε' κοσμηματοπωλείο το 2008, συνελήφθη το 2020 - Απίστευτη σύλληψη 40χρονου

Στην σύλληψη Ε/κ ηλικίας 40 ετών προχώρησε η Αστυνομία εναντίον του οποίου προέκυψε επιστημονική μαρτυρία για διάρρηξη κοσμηματοπωλείου και κλοπής που διεπράχθη το 2008 στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η  σύλληψη έγινε στην Λεμεσό σήμερα και όπως διαφάνηκε ο συλληφθείς έχει απασχολήσει το ΤΑΕ Λεμεσού και για άλλες υποθέσεις. 

Ο 40χρονος  αναμένεται να οδηγηθεί στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου . Κατά την διάρκεια της διάρρηξης κλάπηκαν χρυσαφικά αξίας 25 χιλ. ευρώ περίπου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE