The Bachelor: Η χωριστή Πρωτοχρονιά Νικόλ-Παναγιώτη και το δώρο που την συγκίνησε!

The Bachelor: Η χωριστή Πρωτοχρονιά Νικόλ-Παναγιώτη και το δώρο που την συγκίνησε!

The Bachelor: Το νέο έτος μπορεί να τους βρήκε χωριστά αλλά ο Παναγιώτης Βασιλάκος φρόντισε να καλύψει το κενό της απόστασης.Η Νικόλ αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις γιορτές, μαζί με την οικογένεια της. Είναι μακριά από την αγκαλιά του αγαπημένου της Παναγιώτη αλλά αυτό δεν τους πτοεί.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ετοίμασε μια έκπληξη στη Νικόλ για να την υποδεχτεί όσο καλύτερα γινόταν το 2021! Έτσι, της αγόρασε μια τεράστια ανθοδέσμη και της την έστειλε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη!

Ο έρωτας του δεν κρύβεται μετά το παιχνίδι κι με αυτήν την κίνηση του Παναγιώτη προς την Νικόλ δείχνει ότι η απόσταση δεν είναι πραγματικό εμπόδιο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Εκείνη, από την άλλη ανάρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ανθοδέσμη που της έστειλε ο Mr. Bachelor. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει κι εκείνη πριν από μερικές ημέρες, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα για χάρη του Βασιλάκου. Aπο το gossip-tv.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE