ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Μπαρτσελόνα

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Ουέσκα, σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να έχει καθαρίσει από το πρώτο μέρος

Με το δεξί έστω και με άγχος η Μπαρτσελόνα, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της ουραγού, Ουέσκα. Ένα τσουβάλι ευκαιρίες έχασαν ο Μέσι και η παρέα του, στο 500ο ματς του Αργεντινού στη La Liga. Στο -10 από την Ατλέτικο η Μπαρτσελόνα, αλλά και με ματς παραπάνω!

Στο 7ο λεπτό ο Άλμπα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπρέθγουεϊτ άφησε έξυπνα στον Πέδρι, που έκανε το σουτ και είδε τον Άλβαρο να σώζει εντυπωσιακά. Στο 9ο λεπτό ο Μέσι αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 10’ η σέντρα του Άλμπα πέρασε λίγο πιο μπροστά από τον Μπρέθγουεϊτ.

Η Μπαρτσελόνα πίεζε ασφυκτικά και απείλησε και πάλι στο 12’ με τον Ντεμπελέ ενώ στο 18’ ο Ντεμπελέ έκανε φοβερή ενέργεια, αλλά στο τέλος αντί να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Μπρέθγουεϊτ, σούταρε και η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ. Στο 21’ η Μπαρτσελόνα έχασε νέα ευκαιρία σε κεφαλιά του Πέδρι και στο 24’ το σουτ του Άλμπα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ. Τελικά στο επόμενο λεπτό ο Μέσι σέντραρε από αριστερά και ο Ντε Γιοnγκ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1.

Στο 30’ ο Σιόβας πρόλαβε τον Πέδρι και στο επόμενο λεπτό ο Μέσι έκανε το σουτ που πέρασε λίγο έξω ενώ στο 40’ ο Άλβαρο έβαλε εντυπωσιακά το φάουλ του Αργεντινού σταρ που αγωνίστηκε για 500η φορά στη La Liga.

Στο 56’ μετά από λάθος έξοδο του Άλβαρο, ο Σιόβας έσωσε προ του Ντεμπελέ, ενώ στο 57’ το σουτ του Μέσι πέρασε λίγο έξω, όπως κι εκείνο στο 59’.

Στο 63’ ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε μετά από τακουνάκι του Μιρ και στο 67΄ο Άλβαρο σταμάτησε τον Μέσι σε ακόμη μια περίπτωση. Ατο 71’ ο Τερ Στέγκεν έσωσε μετά από σουτ του Οντιβέρος και στο 76’ το σουτ του Πιάνιτς έφυγε έξω.

Στο 77’ ο Ντεμπελέ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία,  ενώ στο 87’ ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε το σουτ του Χουάν Κάρλος.

ΟΥΕΣΚΑ: Άλβαρο Φερνάντεθ, Σιόβας, Πουλίδο (72’ Φερέιρο), Μοσκέρα, Γκαλάν, Ινσούα, Ρίκο (64’ Ντουμπιά), Σεοάνε (72’ Χουάν Κάρλος), Οντιβέρος, Μιρ, Γκόμεθ (72’ Οκαζάκι)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντεστ (74’ Μινγκέθα), Αραούχο, Μπούσκετς (75’ Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Μέσι, Μπρέθγουεϊτ (81’ Γκριεζμάν), Ντεμπελέ.

LA LIGA-17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Ελ Αλοράθ

Πηγή: Aek365.org

The post Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Μπαρτσελόνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top