ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θέλεις δωρεάν rapid test; Χρησιμοποίησε το ένα από τα δύο sms σου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θέλεις δωρεάν rapid test; Χρησιμοποίησε το ένα από τα δύο sms σου

Μετά από ερώτηση αρκετών αναγνωστών σχετικά με την διενέργεια δωρεάν rapid test και κατά πόσο αυτό απαιτεί την αποστολή μηνύματος στο 8998 για κατ'εξαίρεση μετακίνηση η Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου μας παρέπεμψε στις 32 ερωτήσεις/απαντήσεις που αφορούν τη νέα δέσμη μέτρων.

Όπως αναφέρεται στην παράγραφο υπ'αριθμόν 4 για να μετακινηθεί κάποιος με σκοπό τη διενέργεια rapid test υποχρεούται να χρησιμοποιήσει 1 από τα 2 sms που έχει στη διάθεση του.

4. Σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση, με την αποστολή sms; Εξαίρεση για μετακίνηση με την αποστολή sms επιτρέπεται στις πιο κάτω περιπτώσεις: -  - Επίσκεψη σε ιατρό/ιατρικό κέντρο ή για αιμοδοσία ή για διενέργεια εργαστηριακής εξέτασης για COVID-19 (rapid test ή PCR) ή μετάβαση σε φαρμακείο ή για εμβολιασμό στα Κέντρα Εμβολιασμού. -

 Όλα τα άτομα που μετακινούνται για οποιοδήποτε από τους πιο πάνω λόγους οφείλουν να φέρουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο, για σκοπούς ταυτοποίησης σε περίπτωση ελέγχου από τις Αρμόδιες Αρχές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top