Ύποπτος ο γιατρός του Μαραντόνα!

Ύποπτος ο γιατρός του Μαραντόνα!

Ο προσωπικός γιατρός και στενός φίλος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, ερευνάται και για το ενδεχόμενο πλαστογραφίας της υπογραφής του Αργεντινού θρύλου σε επίσημα έγγραφα.

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η θέση του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, αναφορικά με τις αιτίες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, στις 25 του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο νευροχειρούργος, στενός φίλος του Ντιεγκίτο, είναι ύποπτος εκτός από ιατρική αμέλεια, και για το ενδεχόμενο πλαστογραφίας της υπογραφής του Μαραντόνα σε επίσημα έγγραφα, με την Εισαγγελία να έχει ζητήσει σχετική έρευνα για έγγραφα που κατασχέθηκαν από το σπίτι και το γραφείο του Λούκε.

Γίνεται λόγος για τρία έγγραφα με «ύποπτες υπογραφές», την ώρα που ο Λούκε υποστηρίζει συνεχώς ότι είναι αθώος και πως έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του Μαραντόνα.

Στα χαρτιά που κατασχέθηκαν, όμως, υπάρχει ένα γεμάτο υπογραφές, στο οποίο φαίνεται σαν ο Λούκε να προσπαθεί να αντιγράφει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπογραφή του Μαραντόνα, αλλά και ένα με σκαναρισμένη την υπογραφή του Ντιεγκίτο με παραλήπτες τους υπεύθυνους της κλινικής Ολίβος (όπου ο Μαραντόνα υποβλήθηκε, στις αρχές Νοεμβρίου, στην επέμβαση στον εγκέφαλο), με το οποίο ζητούνταν όλο το κλινικό ιστορικό του ασθενούς, το οποίο βάσει νομοθεσίας μπορούσε να ζητήσει μόνο ο ίδιος.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ύποπτος ο γιατρός του Μαραντόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE