ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η άτυπη… ΜΑΧΗ μεταξύ δύο παικτών του Απόλλωνα!

Η άτυπη… ΜΑΧΗ μεταξύ δύο παικτών του Απόλλωνα!

Μετά από δύο παιχνίδια όπου έμεινε… «άσφαιρος», ο Γιάννης Πίττας επέστρεψε στα γκολ, σκοράροντας δύο στο αποψινό ματς στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό και έφτασε τα εννιά τέρματα στο πρωτάθλημα!

Μάλιστα, είναι ο δεύτερος σκόρερ του Απόλλωνα, που έχει την κορυφαία επίθεση στο πρωτάθλημα, με ένα λιγότερο τέρμα από τον Ντιγκινί που έχει πετύχει δέκα γκολ (σσ. αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με τον Εθνικό).

Ουσιαστικά, μέχρι στιγμής γίνεται μία… άτυχη μεταξύ τους μάχη για το ποιος θα πετύχει τα περισσότερα γκολ με την κυανόλευκη φανέλα, ενώ μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, οι Ντιγκινί και Σαντίκ είναι στην πρώτη θέση με δέκα γκολ και ακολουθούν οι Πίττας και Κβιλιτάια με εννιά…

Ι.Ι.

The post Η άτυπη… ΜΑΧΗ μεταξύ δύο παικτών του Απόλλωνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top