Ασταμάτητη η κόντρα Προεδρικού-ΑΚΕΛ: «Ούτε οι πολίτες μπορούν να αναμένουν από την κυβέρνηση των γυάλινων πύργων και του lifestyle»

Ασταμάτητη η κόντρα Προεδρικού-ΑΚΕΛ: «Ούτε οι πολίτες μπορούν να αναμένουν από την κυβέρνηση των γυάλινων πύργων και του lifestyle»

πανήλθε με απάντηση στον Κυβερνιτικό Εκπρόσωπο το ΑΚΕΛ.

Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο:

Η απάντηση του κ. Κούσιου στο ΑΚΕΛ, για την αυταπόδεικτη θεσμική διαπλοκή του κ. Αναστασιάδη, αν δεν ήταν τραγική θα ήταν αστεία.

Όταν η Κυπριακή Δημοκρατία διασύρεται διεθνώς διότι ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας (που δηλώνει άμωμος και αμόλυντος) γίνεται προωθητής και πωλητής χρυσών διαβατηρίων και δεν βρίσκουν λέξη να απαντήσουν επί της ουσίας στα όσα τεκμηριωμένα τούς καταλογίζουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό, τότε ούτε οι πολίτες μπορούν να αναμένουν από την κυβέρνηση των γυάλινων πύργων και του lifestyle να αφουγκραστεί, πόσο μάλλον να δώσει λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας, της ανασφάλειας, των μη εξυπηρετούμενων δανείων, των ενοικίων και των εκποιήσεων.

Ούτε μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της θεσμικής διαπλοκής και της διαφθοράς μια κυβέρνηση που είναι η ίδια μέρος του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.