Οι πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Οι πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις

Οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής και Χαρίλαος Σταυράκης κλήθηκαν την Πέμπτη 21/1 στην Ερευνητική Επιτροπή για πολιτογραφήσεις.

 
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον των μελών της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών, η οποία συστάθηκε κατόπιν διαταγμάτων του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, με ημερομηνίες 07.09.2020, 14.10.2020 και 1.12.2020.
 
Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ερευνητικής Επιτροπής, ο κ. Σαρρής θα καταθέσει ενώπιον των μελών της Επιτροπής στις 10.00 το πρωί, ενώ στις 12.00, την ίδια ημέρα, θα καταθέσει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης.
 
Σήμερα κατέθεσε ενόρκως ενώπιον της Επιτροπής ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.
 
Οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών διεξάγονται στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE