Είκοσι τρία τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Είκοσι τρία τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Είκοσι τρία κρούσματα εκ των οποίων τα 18 είναι εγχώρια, ανακοινώθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα, ενώ 21 άτομα πήραν εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργού υγείας», Αλί Πιλλί αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο έγιναν 2662 τεστ. Εκτός των 18 εγχώριων κρουσμάτων, 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ βρισκόταν σε απομόνωση. Ανέφερε δε ότι τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία (3) και στην περιοχή της Κερύνειας (20).
 
Ο συνολικός αριθμός διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι σήμερα είναι 371.972 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στα κατεχόμενα 1944. Τα άτομα που βρίσκονται υπό παρακολούθηση και θεραπεία είναι 240 εκ των οποίων τα 56 στο κέντρο πανδημίας, ενώ 181 άτομα σε ξενοδοχεία και χώρους καραντίνας. Τρία άτομα νοσηλεύονται στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE