Είκοσι τρία τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Είκοσι τρία τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Είκοσι τρία κρούσματα εκ των οποίων τα 18 είναι εγχώρια, ανακοινώθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα, ενώ 21 άτομα πήραν εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργού υγείας», Αλί Πιλλί αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο έγιναν 2662 τεστ. Εκτός των 18 εγχώριων κρουσμάτων, 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ βρισκόταν σε απομόνωση. Ανέφερε δε ότι τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία (3) και στην περιοχή της Κερύνειας (20).
 
Ο συνολικός αριθμός διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι σήμερα είναι 371.972 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στα κατεχόμενα 1944. Τα άτομα που βρίσκονται υπό παρακολούθηση και θεραπεία είναι 240 εκ των οποίων τα 56 στο κέντρο πανδημίας, ενώ 181 άτομα σε ξενοδοχεία και χώρους καραντίνας. Τρία άτομα νοσηλεύονται στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Έφτασε Κύπρο η ιταλική φρεγάτα «Federico Martinengo» - Χτυπήθηκαν οι δεξαμενές πετρελαίου στο Ομάν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE