Είκοσι τρία τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Είκοσι τρία τα κρούσματα στα κατεχόμενα

Είκοσι τρία κρούσματα εκ των οποίων τα 18 είναι εγχώρια, ανακοινώθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα, ενώ 21 άτομα πήραν εξιτήριο.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργού υγείας», Αλί Πιλλί αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο έγιναν 2662 τεστ. Εκτός των 18 εγχώριων κρουσμάτων, 5 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ βρισκόταν σε απομόνωση. Ανέφερε δε ότι τα νέα περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία (3) και στην περιοχή της Κερύνειας (20).
 
Ο συνολικός αριθμός διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι σήμερα είναι 371.972 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στα κατεχόμενα 1944. Τα άτομα που βρίσκονται υπό παρακολούθηση και θεραπεία είναι 240 εκ των οποίων τα 56 στο κέντρο πανδημίας, ενώ 181 άτομα σε ξενοδοχεία και χώρους καραντίνας. Τρία άτομα νοσηλεύονται στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE