ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Αυτή είναι η γυναίκα που χάθηκε στην παραλία – Ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Αυτή είναι η γυναίκα που χάθηκε στην παραλία – Ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 69χρονης που χάθηκαν τα ίχνη της από το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου, στην παραλία Φοινικούδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για την Ανδρούλλα Φραγκούδη, από την Λάρνακα, η οποία όπως μας μετέφεραν είναι πολύ αγαπητή στην περιοχή. Η κα. Φραγκούδη εργαζόταν ως ξεναγός για πολλά χρόνια, ενώ καθημερινά επισκεπτόταν της περιοχή Φοινικούδων για περπάτημα, με όσους την γνώριζαν να αναφέρουν ότι ήταν η καθημερινή της συνήθεια.

Το τελευταίο διάστημα η 69χρονη γυναίκα έγινε χειμερινή κολυμβήτρια απολαμβάνοντας το κολύμπι στην παραλία. Η τελευταία φορά ήταν όταν με φίλη της επισκέφθηκαν την παραλία και η κα. Φραγκούδη μπήκε για κολύμπι στις 13:00 και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής. Αρκετός κόσμος που γνωρίζει την κα. Φραγκούδη δηλώνει συγκλονισμένος με το χαμό της και ειδικά οι τουριστικοί φορείς.

Σήμερα Τετάρτη 20/1 είναι η τέταρτη μέρα ερευνών για εντοπισμό της 69χρονης από την Κυριακή 17/1 με τις έρευνες να επεκτείνονται και στη γύρω περιοχή από τον κόλπο της Λάρνακας, φθάνοντας μέχρι τα Περβόλια και το Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) οι επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν χθες στη θάλασσα από σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, τον αέρα με τη χρήση του ελικοπτέρου της Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας και πεζών περιπόλων, από τα Περβόλια μέχρι και το Κάβο Γκρέκο δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα, συμμετέχουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η ΕΜΑΚ με προσωπικό και θαλάσσιο σκούτερ (jet ski), η Πολιτική Άμυνα με ομάδες έρευνας ακτής, δύτες της Λιμενικής Αστυνομίας, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντικές ομάδες, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων και Drones του ΚΣΕΔ.

Οι έρευνες θα διεξαχθούν από το Κίτι της επαρχίας Λάρνακας μέχρι και τον ποταμό Λιοπετρίου.

Θερμή παράκληση προς το κοινό, οποιοσδήποτε έχει αντιληφθεί κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top