ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πουρσαϊτίδης: «Δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι…» – Τι είπε για πρόκριση και Ζαχίντ

Πουρσαϊτίδης: «Δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι…» – Τι είπε για πρόκριση και Ζαχίντ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη…

«Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν μια σημαντική πρόκριση και θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Θα είμαστε μέσα στον θεσμό του κυπέλλου και στόχος μας είναι η κατάκτηση του. Είναι σημαντικό να είμαστε ζωντανοί, είμαι χαρούμενος για την αγωνιστικότητα των παιδιών. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από όσους έπαιξαν. Δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι όμως μπαίνουν οι βάσεις για αυτό. Κοιτάξαμε την ουσία και είμαι ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια στα παιδιά, περάσανε πολλά, ακούσανε πολλά ίσως άδικα και ίσως όχι άδικα. Δίνουν τα πάντα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε για να πάνε καλύτερα.

Ο στόχος της διοίκησης όταν με φώναξαν ήταν για να βοηθήσω. Δεν κάνουμε κάτι μαγικό, δουλεύουμε με τον τρόπο που ξέρουμε και δίνω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου. Κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε.

Ο Ζαχίντ έχει ποιότητα και μας βοηθά. Μιλήσαμε σε προσωπικό επίπεδο και μου είπε ότι είναι χαρούμενος και ενημέρωσε τον Πρόεδρο πως δεν τον ενδιαφέρει καμία πρόταση αν έρθει. Θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο. Γενικά τα περισσότερα παιδιά κάνουν πολύ καλά παιχνίδια και βοηθούν τον ΑΠΟΕΛ».

The post Πουρσαϊτίδης: «Δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι…» – Τι είπε για πρόκριση και Ζαχίντ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top