ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Διαθέσιμα 5.448 επιπλέον ραντεβού για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού μέσω της Πύλης

Διαθέσιμα 5.448 επιπλέον ραντεβού για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού μέσω της Πύλης

Διαθέσιμα από σήμερα, Δευτέρα, είναι 5.448 επιπλέον ραντεβού, για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, η οποία άνοιξε στις 9 το πρωί της Δευτέρας.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου μέχρι στιγμής έχουν διευθετηθεί 1.100 ραντεβού για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, τα οποία απευθύνονται σε άτομα ηλικίας άνω των 90 ετών.

Σημείωσε ότι τα συγκεκριμένα ραντεβού αφορούν σε εμβολιασμούς, που θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, στα κέντρα εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα τα 3.466 ραντεβού, που ήταν διαθέσιμα και απευθύνονταν σε άτομα ηλικίας άνω των 80 ετών, εξαντλήθηκαν σε διάστημα μισής ώρας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κ. Κυριάκου είπε ότι τα διαθέσιμα ραντεβού είναι πολλά και ενδεχομένως να μην κλείσουν όλα, αφού ήδη έχουν εμβολιαστεί αρκετοί ηλικιωμένοι, κάποιοι έχουν διευθετήσει ραντεβού από τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη εμβολιαστεί στους στέγες ευγηρίας.

«Θα δούμε πως θα κυλήσει η σημερινή μέρα και ανάλογα θα συνεχίσουμε», είπε.

Σημείωσε ότι αν υπάρξει πτώση της ζήτησης από την συγκεκριμένη υποομάδα, τότε θα προχωρήσουν με το άνοιγμα της υποομάδας άνω των 88 ετών.

Σημειώνεται ότι πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι η διευθέτηση ραντεβού, με όσα εμβόλια έχει διαθέσιμα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top