ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο ραντεβού και… ΝΤΕΡΜΠΙ στο Τσίρειο – Για τη… ρεβάνς οι γηπεδούχοι, για να πλησιάσουν και άλλο οι φιλοξενούμενοι

Νέο ραντεβού και… ΝΤΕΡΜΠΙ στο Τσίρειο – Για τη… ρεβάνς οι γηπεδούχοι, για να πλησιάσουν και άλλο οι φιλοξενούμενοι

Είναι το τρίτο ραντεβού στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τις δύο ομάδες.  Οι δύο πρώτες φορές που αναμετρήθηκαν σε αυτή τη σεζόν ήταν στο Τσίρειο Στάδιο.  Δύο μάχες για διαφορετικές διοργανώσεις.

Στον α΄ γύρο του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο ήταν για την 9η αγωνιστική (31 Οκτωβρίου 2020), στους πάγκους των δύο ομάδων ήταν δύο άλλοι προπονητές από αυτούς που είναι σήμερα.  Συγκεκριμένα, στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Λούκας Χ”  Λούκας (με τον Μακάρθι να ήταν στην κερκίδα τότε), ενώ σε αυτόν του Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Το αποτέλεσμα εκείνου του ντέρμπι ήταν 1-1 με τον Μάρκοβιτς να ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, στο 60΄, ενώ ο Ντονγκαλά στο 74΄ να ισοφαρίζει.

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας αναμετρήθηκαν και πρόσφατα στο ΓΣΠ.  Για τη β΄ φάση του κυπέλλου, την 20η Ιανουαρίου 2021, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα με 2-1 και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης στην προημιτελική φάση.  Σάββας Πουρσαϊτίδης στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και Γιάννης Πετράκη σε αυτόν του Απόλλωνα.  Στο 8ο λεπτό ο Εφραίμ άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Απόλλωνας με αυτογκόλ του Σιέλη στο 47΄.  Ο Ζαχίντ στο 78ο λεπτό έκανε το 2-1 και έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης στον ΑΠΟΕΛ.

Οι δύο προπονητές έχουν νέο ραντεβού το Σάββατο (30-01-2021) και ώρα 18:30, αυτή τη φορά στο Τσίρειο Στάδιο.  Ο Απόλλωνας θέλει να πάρει την πρώτη νίκη αυτή τη σεζόν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να παραμεινει στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά και την 22η αγωνιστική.  Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο Τσίρειο Στάδιο για να… αποδράσει με το διπλό και να πλησιάσει και άλλο τις ομάδες που είναι στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και δη του πρώτου γκρουπ εξάδας.

Σάββατο, 30.01.2021 / 18:30
Απόλλων – ΑΠΟΕΛ
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής:  Καπιτανής Κώστας

Να σημειωθεί ότι σε μερικές μέρες ο ΑΠΟΕΛ θα έχει ένα νέο ντέρμπι μπροστά του και πάλι στο Τσίρειο Στάδιο, μιας και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, την ερχόμενη Τετάρτη (03-02-2021) και ώρα 17:00.

Διαβάστε επίσης: 

Πως διαμορφώθηκε η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ μετά τα «Χ» σε ΓΣΠ και «Αμμόχωστος» – Τι ΕΚΚΡΕΜΕΙ και το πρόγραμμα της 23ης

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ με τους ίδιους… ρεφ!

Οι παίκτες που παίρνει ο «Πούρσα» στο ντέρμπι του Τσιρείου με Απόλλωνα

 

The post Νέο ραντεβού και… ΝΤΕΡΜΠΙ στο Τσίρειο – Για τη… ρεβάνς οι γηπεδούχοι, για να πλησιάσουν και άλλο οι φιλοξενούμενοι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top