ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πιστός στρατιώτης που ΕΣΤΗΣΕ τέτοια ομάδα απέναντι στην Ομόνοια μες το ΓΣΠ

Ο πιστός στρατιώτης που ΕΣΤΗΣΕ τέτοια ομάδα απέναντι στην Ομόνοια μες το ΓΣΠ

Σε όποια δύσκολη στιγμή εδώ και χρόνια βρεθεί ο Ολυμπιακός δεν λέει ποτέ του «ΟΧΙ» και αναλαμβάνει να βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό την ομάδα.  Για ακόμη μία φορά επιστρατεύθηκε και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.  

Ο λόγος για τον υπηρεσιακό προπονητή που είχε στο σημερινό παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ομόνοια-Ολυμπιακός, η φιλοξενούμενη ομάδα στο ΓΣΠ στον πάγκο της.  Ο Κυριάκος Πολυκάρπου έστησε τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο τόσο άριστο βαθμό, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν να τα δίνουν όλα για όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βλέποντας το παιχνίδι, εάν ήταν και πιο τυχεροί και εύστοχοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπορούσε η ομάδα να έφευγε από το ΓΣΠ και με το πολυπόθητο τρίποντο.  Είχε, τουλάχιστον, τρεις μεγάλες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός….

31′ Νέα απίστευτη χαμένη φάση για τον Ολυμπιακό με τον Κοστόφ. Ο Κα «χόρεψε» την άμυνα της Ομόνοιας, έδωσε στον Βούλγαρο που έκανε το πλασέ από κοντά, όμως ο Φαμπιάνο, άπλωσε το τεράστιο κορμί του και απέκρουσε σωτήρια (Το σκορ ήταν 0-1 σε αυτό το λεπτό).

62′ Ο Κα για άλλη μια φορά μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Πεχλιβάνη που έκανε το πλασέ από κοντά όμως η μπάλα κόντραρε στον Χούμποτσαν πριν τη γραμμή και κατέληξε στα χέρια του Φαμπιάνο. Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για χέρι του αμυντικού της Ομόνοιας, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι (Το σκορ ήταν 1-1 σε αυτό το λεπτό).

76′ Φαλτσαριστό σουτ του Γκουστάβο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνο (Το σκορ ήταν 1-1 σε αυτό το λεπτό).

Ο Κυριάκος Πολυκάρπου ξεκίνησε τον αγώνα με τον Μιχαήλ κάτω από τα δοκάρια, τετράδ στην άμυνα οι Ψάλτης, Σωτηρίου, Ανδρέου, Μίλετιτς, με τους Νανίσιο, Γκουστάβο και Σαρφό στον χώρο του κέντρου, Πεχλιβάνης δεξιά και Κα αριστερά, με τον Κοστόφ στην κορυφή της επίθεσης.

Εξαιρετικοί ήταν οι Ανδρέου και Σωτηρίου, με τον Γκουστάβο να κάνει καλό παιχνίδι, όπως και ο Πεχλιβάνης, ενώ κορυφαίος ήταν ο Κα.

Πάντως, ο Κυριάκος Πολυκάρπου πέρα του σεβασμού και της εκτίμησης, τους αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο.  Πλησιάζει τα 41 (γεννημένος 17 Μαρτίου 1980) και από το 2010 όπου πήγε στον Ολυμπιακό από τη Δόξα, έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσο ως ποδοσφαιριστής, διετέλεσε και αρχηγός και μετέπειτα ως βοηθός προπονητής.

The post Ο πιστός στρατιώτης που ΕΣΤΗΣΕ τέτοια ομάδα απέναντι στην Ομόνοια μες το ΓΣΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top