ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπαιξε όσοι χρειαζόταν η Σίτι και… +4 από τη Γιουνάιτεντ – Βύθισε τη Γουλβς η Κρίσταλ Πάλας

Έπαιξε όσοι χρειαζόταν η Σίτι και… +4 από τη Γιουνάιτεντ – Βύθισε τη Γουλβς η Κρίσταλ Πάλας

Για ακόμα ένα ματς φέτος η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν και με το 1-0 κόντρα στην Σέφιλντ πήγε στο +4 από τη 2η, Γιουνάιτεντ.

Μια εβδομάδα πριν το derby του Μάντσεστερ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε ό,τι χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση της Σέφιλντ στο Etihad.

Οι Πολίτες είχαν, όπως αναμενόταν, την κατοχή, όμως όχι μόνο περιορίστηκαν σε τελικές (8) αλλά είχαν και μετρημένες μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Γκαμπριέλ Ζέσους πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 9’ της συνάντησης, όταν πλάσαρε σε τετ-α-τετ ύστερα από εκπληκτική προσπάθεια με δύναμη και επιμονή του Φεράν Τόρες στα δεξιά.

Σε μια μάχη των πρωτοπόρων με τους τελευταίους, οι τελευταίοι βγήκαν από την άμυνά τους στο τελευταίο 10λεπτο και στο 86’ βρέθηκαν εκατοστά κοντά στο γκολ, όμως η σουτάρα του Φλεκ με το αριστερό πέρασε μόλις έξω.

Την ίδια ώρα, έγιναν ακόμα δύο παιχνίδια. Η Κρίσταλ Πάλας βύθισε τη Γουλβς με νίκη 1-0 στο Λονδίνο χάρη σε γκολ του Εζε, ενώ ματσάρα έγινε για τη μάχη της παραμονής.

Η Γουέστ Μπρομ βρέθηκε να χάνει νωρίς από την Φούλαμ, από το γκολ του Ριντ (10’), όμως η ομάδα του Σαμ Αλαρνταϊς γύρισε το ματς στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης με Μπάρτλεϊ και τον φορμαρισμένο, Περέιρα.

Τελικά η WBA δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-1 αφού στο 77’ ο Ιβάν Καβαλέιρο ισοφάρισε για το τελικό 2-2 για έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.

Πηγή: sdna.gr

The post Έπαιξε όσοι χρειαζόταν η Σίτι και… +4 από τη Γιουνάιτεντ – Βύθισε τη Γουλβς η Κρίσταλ Πάλας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top