ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εκτέλεσε» την Μπολόνια η Μίλαν και παρέμεινε στην κορυφή

«Εκτέλεσε» την Μπολόνια η Μίλαν και παρέμεινε στην κορυφή

Ένα γκολ σε κάθε 45λεπτο ήταν αρκετά για την Μίλαν, η οποία αν και… αγχώθηκε στο φινάλε, πέρασε από την Μπολόνια (1-2) και κράτησε το Νο1.

Η Μίλαν πήρε δύο πέναλτι, ο Ζλάταν έχασε το πρώτο και έδωσε το δεύτερο και τελικά όλα καλά για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, που με σκόρερς τους Ρέμπιτς, Κεσί, επιβλήθηκε της Μπολόνια η οποία προς το τέλος μείωσε και απείλησε με πλήγμα τους Rossoneri.

Τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Ντοναρούμα, βασικός έπαιξε ο νεοαποκτηθείς σέντερ-μπακ, Τομόρι, επέστρεψε έπειτα από 1.5 μήνα ο Ισμαέλ Μπενασέρ.

Στο 12’ το φάουλ του Ερναντέζ λίγο έλειψε να κρεμάσει τον Σκορούπσκι αλλά πήγε κοντά στη συμβολή των δοκαριών και στο 23’ ο keeper της Μπολόνια έκανε τρομερή διπλή επέμβαση σε κοντινές προσπάθειες του Ζλάταν.

Ο Σκορούπσκι νίκησε και στο 25’ τον Ibra, αυτή τη φορά από τα 11 βήματα, ύστερα από ανατροπή του Λεάο από τον Ντάικς, όμως στην επαναφορά ο Ρέμπιτς ήταν πολύ ψύχραιμος (0-1).

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ντοναρούμα έδειξε γιατί είναι ανάμεσα στους κορυφαίους στον κόσμο σταματώντας σε καθαρές ευκαιρίες τους Σανσόνε (39’) και Ρομπέρτο Σοριάνο (41’).

Στην επανάληψη και το 55’ η Μίλαν πήρε και δεύτερο πέναλτι. Και αυτό ήταν καθαρό, καθώς ο Σουμαορό βρήκε την μπάλα και με τα δύο χέρια προ του Ιμπραΐμοβιτς και ο Σουηδός έδωσε την εκτέλεση στον Κεσί, που ήταν ψύχραιμος και το 0-2 έδωσε άλλο αέρα στους Rossoneri.

Στο 61’ ο Καλάμπρια είχε ευκαιρία αλλά ο Σκορούπσκι ήταν πολύ καλός και στο 63’ ο Μπανασέρ επέστρεψε έπειτα από 48 μέρες εξαιτίας τραυματισμού.

Το ματς έδειξε ότι έχει ‘σβήσει’ εντελώς, όμως στο 81’, έπειτα από επιπόλαιη ντρίμπλα του Ερναντέζ, Παλάσιο-Ολσεν-Πιόλι συνδυάστηκαν και ο τελευταίος πλάσαρε εξαιρετικά.

Αν και στο φινάλε έδειξε νευρικότητα, η Μίλαν κατάφερε να κρατήσει το 1-2 κυρίως χάρη στον Ντοναρούμα, ο οποίος με εκπληκτική επέμβαση στο 84’ έβγαλε την κεφαλιά-ψαράκι του Σοριάνο.

Μπολόνια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Σουμαόρο, Ντάικς (79’ Παλάσιο), Σούτεν (79’ Πόλι), Ντομίνγκες (67’ Σβάνμπεργκ), Ορσολίνι (68’ Σκοβ Ολσεν), Σοριάνο, Σανσόνε (67’ Βινιάτο), Μπάροου.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (62’ Μπενασέρ), Κεσί, Σαλεμάκερς, Λεάο (73’ Μάντζουκιτς), Ρέμπιτς (62’ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή: sdna.gr

The post «Εκτέλεσε» την Μπολόνια η Μίλαν και παρέμεινε στην κορυφή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top