ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους «8» με δεύτερη νίκη ο ΠΑΟΚ

Στους «8» με δεύτερη νίκη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ που είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου από την Τούμπα νίκησε την ΑΕΛ (1-2) και στο Αλκαζάρ. Τσιγγάρας και Κρμέντσικ τα γκολ του Δικεφάλου, ντεμπούτο ο Καγκάβα.

Ουσιαστικά η πρόκριση είχε κριθεί στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 5-0 την ΑΕΛ. Ο Δικέφαλος πέρασε κι από το Αλκαζάρ επικρατώντας εκτός έδρας (1-2) των βυσσινί. Οι Τσιγγάρας και Κρμέντσικ τα δύο ασπρόμαυρα γκολ, αυτογκόλ ο Περέιρα.

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ

Ο Πάμπλο Γκαρσία με το σκορ του πρώτου αγώνα είχε την ευκολία να κάνει αλλαγές. Έτσι ο ΠΑΟΚ είχε οκτώ διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο ματς στην Τούμπα, ενώ δύο ήταν τα πρόσωπα που παρέμειναν στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ο Πασχαλάκης υπερασπίστηκε την εστία, Λύρατζης στα δεξια, δίδυμο Κρέσπο – Μιχαηλίδη (επέστρεψε μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα), Νινούα, Λάμπρου (πρώτη φορά βασικός μετά την επιστροφή του) με Ουάρντα, Τσιγγάρα και Μουργκ. Ο Κρμέντσικ στην κορυφή.

Και ο Φέστα έδωσε προτεραιότητα σε παίκτες έλαβαν για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα όπως ο Μαξιμένκο, ο Μουκαντζό, ο Γιακιμόβσκι, ο Γιακιμόφσκι και ο Γκράουρ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΑΕΛ στο Αλκαζάρ στο 19ο λεπτό. Ο Τσιγγάρας με εξαιρετική ντρίμπλα απέφυγε τον αντίπαλό του και έδωσε δεξιά στον Μουργκ. Ο Αυστριακός του επέστρεψε τη μπάλα και ο Τσιγγάρας με ωραίο συρτό πλασέ με το δεξί την έστειλε στα δίχτυα.

Ήταν το πρώτο γκολ του 20χρονου μέσου με τη φανέλα του Δικέφαλου και αμέσως μετά έτρεξε να αγκαλιάσει τον φροντιστή Σάκη Βαριεμέζη, στον οποίο αφιέρωσε το τέρμα του.

ΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2 με τον Κρμέντσικ να εκματελλεύεται την αδράνεια της άμυνας της ΑΕΛ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νινούα ο Τσέχος επιθετικός του Δικεφάλου πήρε την κεφαλιά ολομόναχος και έκανε το 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ.

ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ

Ο Νίκολα Γιακιμόφσκι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Περέιρα στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-2 της ΑΕΛ.

Ο Νορβηγός δεν ήταν καλός και αντιμετώπισε προβλήματα από το δίδυμο που είχαν στη δεξιά πλευρά οι Γκράουρ και Μουκαντζό.

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΓΚΑΒΑ

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Σίνζι Καγκάβα ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 64ο λεπτό.

Φυσικά όλα τα βλέμμα έπεσαν στον Ιάπωνα, καθώς έκανε ντεμπούτο. Προφανώς και χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής, αλλά ο Ασιάτης άφησε δείγματα γραφής.

Τόσο με την τεχνική, όσο και με την ποιότητά του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει φορέσει τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ.

Είχε κι ένα σουτ, το οποίο δεν απείλησε τον Νάγκι.

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥΚΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΜΠΕΝ ΧΑΤΙΡΑ

Η ΑΕΛ θα πρέπει σίγουρα να βελτιωθεί επιθετικά αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Γι’ αυτό και ενισχύθηκε με τους Μπεν Χατίρα και Μουκαντζό.

Αμφότεροι έδειξαν όχι μόνο την ποιότητά τους – η οποία δεν αμφισβητείται – αλλά και ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έτοιμοι να δώσουν άμεσα λύσεις.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόφσκι, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Γκράουρ, Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μπεν Χατίρα, Πινακάς, Μουκαντζό.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Κρμέντσικ.

Πηγή: Sport24.gr

The post Στους «8» με δεύτερη νίκη ο ΠΑΟΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top