ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ στο ThemaSports: «Με έπεισε ο Σατσιάς να έρθω – Μου είπε καλά λόγια και ο Μάριο Μπούντιμιρ»

ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ στο ThemaSports: «Με έπεισε ο Σατσιάς να έρθω – Μου είπε καλά λόγια και ο Μάριο Μπούντιμιρ»

Ο νέος επιθετικός του Ερμή, Κρέσιμιρ Κοβάσεβιτς μίλησε στο ThemaSports για τις πρώτες εντυπώσεις από την Κύπρο και πως προέκυψε η μεταγραφή του στους φτεροπόδαρους.

Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός ήρθε για να βοηθήσει τον Ερμή και έχει πετύχει ένα γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς του στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Όλα όσα μας είπε:

*Δηλώσεις στον Ανδρέα Χρίστου

Πως προέκυψε η κάθοδος του στην Κύπρο: «Μίλησα με τον κόουτς Μαρίνο Σατσιά και μου είπε ότι του αρέσω σαν επιθετικός και αν έρθω θα βοηθήσω τον Ερμή. Μου είπε ότι έχουν καλή ομάδα και χρειάζονταν ένα επιθετικό για να πάνε καλύτερα. Μου τόνισε ότι πιστεύει σε μένα και ότι θα κάνουμε καλή δουλειά και κάπως έτσι πήρα την απόφαση».

Τι ήξερες για το ποδόσφαιρο της Κύπρου πριν έρθεις; «Πριν έρθω ήξερα για τον ΑΠΟΕΛ από την Ευρώπη και ότι είναι μεγάλη ομάδα. Μίλησα με τον συμπαίκτη μου στη Λοκομοτίβα και φίλο μου, Μάριο Μπούντιμιρ και μου είπε καλά πράγματα. Δεν ήξερα πολλά πράγματα για το πρωτάθλημα όμως ήξερα τα βασικά».

Τους στόχους του με τον Ερμή και γενικά στην καριέρα του: «Το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις από πριν πως θα πάει, δεν ξέρω το μέλλον. Παίρνεις τις ευκαιρίες σου αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν όλα θα πάνε καλά. Θέλεις να παίξεις στην Ευρώπη και είναι μια καλή ευκαιρία για μένα».

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Για μένα και για όλους είναι δύσκολο με τον κορωνοϊό, δεν μπορείς να ξεσκάσεις. Είναι σπίτι, προπόνηση, σπίτι, γήπεδο. Και στην Κροατία όπως και άλλες χώρες ήταν δύσκολο. Στην Κύπρο το βλέπω επαγγελματικά, κάνω τη δουλειά μου και προσαρμόζομαι σιγά σιγά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτές τις μέρες που είμαι εδώ».

Για το πώς βλέπει το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου: «Το επίπεδο είναι πολύ καλό, υπάρχουν καλοί παίκτες. Παίζουν πολλοί ξένοι, παίζουν πολλοί έμπειροι παίκτες, υπάρχουν και ταλέντα και αρκετοί ξένοι. Δεν είναι το ίδιο τέμπο και η δύναμη όμως υπάρχει ποιότητα. Ο Ερμής έχει μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο εδώ στην Κύπρο. Υπάρχει εμπειρία. Καλό πρωτάθλημα».

Τι περιμένει από τον εαυτό του, ποιοι είναι οι στόχοι του με τον Ερμή: «Ελπίζω πολλά γκολ και το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Και πιστεύω σε αυτά τα 4 ματς πήραμε αρκετούς βαθμούς και στη συνέχεια θα δούμε που θα μας βγάλει. Θεωρώ ότι γινόμαστε καλύτεροι και δείξαμε σε αυτά τα παιχνίδια πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε».

Ο Ερμής στηρίζει πολλά σε αυτόν, πως νιώθει ο ίδιος και ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και γενικά την ομάδα: «Σε κάθε ομάδα υπάρχει πίεση και όλοι πρέπει να αντεπεξέλθουν. Και στην Ρεάλ υπάρχει πίεση , και στην Κύπρο και παντού. Πιστεύω ότι ο προπονητής και όλοι εδώ δουλεύουν επαγγελματικά, μας αναλύουν τα πάντα, νοιάζονται για εμάς και πιστεύω γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Αν μίλησε με άλλους Κροάτες εδώ στην Κύπρο: «Γνωρίζω τον Ράντελιτς, που παίζει στη Β κατηγορία με την Ομόνοια Ψευδά, παίξαμε μαζί στο παρελθόν. Είναι και ο Νίκολα Γκάταριτς, που ήρθε για να μας βοηθήσει, έπαιξα μαζί στο παρελθόν μαζί του και πιστεύω θα τα πάμε καλά».

Για την απουσία του κόσμου λόγω κορωνοϊού πόσο επηρεάζει: «Φυσικά το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς και οι έδρες αλλάζουν. Τώρα όλοι μας βλέπουν από την τηλεόραση όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτή»

Τι του έχει κάνει εντύπωση εκτός από το ποδόσφαιρο αυτές τις πρώτες μέρες εδώ στην Κύπρο: «Το φαγητό είναι πολύ καλό, μοιάζει με την Κροατία σε κάποια πράγματα. Έχω πρόβλημα με την οδήγηση, είναι αντίθετα , τις πρώτες μέρες είναι δύσκολα όμως μου αρέσει η ζωή εδώ».

 

 

The post ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ στο ThemaSports: «Με έπεισε ο Σατσιάς να έρθω – Μου είπε καλά λόγια και ο Μάριο Μπούντιμιρ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top