Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας στα κατεχόμενα από 5 μέχρι 15 Φεβρουαρίου

Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας στα κατεχόμενα από 5 μέχρι 15 Φεβρουαρίου

Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώθηκε στα κατεχόμενα μετά την ραγδαία αύξηση που σημειώθηκε στον αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.


Οπως μεταδίδεται, το λεγόμενο υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας και ο "πρωθυπουργός" Ερσάν Σανέρ είπε ότι από τις 5 Φεβρουαρίου 20:00 έως τις 15 Φεβρουαρίου 05:00, μόνο οι σταθμοί καυσίμων, τα αρτοποιεία και οι υπεραγορές μπορούν να είναι ανοιχτές και μόνο για βασικές ανάγκες από τις 08:00 έως τις 17:00, καθώς και τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Είπε επίσης ότι τις Κυριακές  7 και 14 Φεβρουαρίου, μόνο τα φαρμακεία που εφημερεύουν θα είναι ανοιχτά.

Πρόσθεσε ότι απαγορεύεται η διακίνηση μεταξύ των επαρχιών.

Είπε ακόμη ότι  όλες οι "κυβερνητικές" υπηρεσίες εκτός από τις βασικές υπηρεσίες θα κλείσουν.

Οι τράπεζες θα κλείσουν επίσης από τις 8 έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Σανέρ είπε ότι αποφάσισαν να αγοράσουν 150.000  τεστ PCR και τρία διαγνωστικά μηχανήματα PCR για να αυξήσουν τον καθημερινό αριθμό διαγνωστικών ελέγχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης, όπου θα υπογραφεί η ιστορική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE