ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της 15 μήνες μετά τον θάνατό του – «Έχω ένα μικρό κομμάτι του στην αγκαλιά μου και πάλι»

Έφερε στον κόσμο το παιδί του άντρα της 15 μήνες μετά τον θάνατό του – «Έχω ένα μικρό κομμάτι του στην αγκαλιά μου και πάλι»

Δεκαπέντε μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της έφερε στον κόσμο το παιδί τους και η γυναίκα εξηγεί πως το γεγονός αυτό της έχει προσφέρει «απίστευτη παρηγοριά».

Η 36χρονη Τζούλι Ουίλσον από το Κλίβελαντ του Οχάιο αποφάσισε πως ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα ακόμη και μετά τον θάνατο του άντρα της Τράβις σε ηλικία 45 ετών, τον Φεβρουάριο του 2019, χρησιμοποιώντας κατεψυγμένα έμβρυα γονιμοποιημένα από το σπέρμα του.

Η μητέρα σήμερα του 8 μηνών Λόγκαν λέει, σύμφωνα με τη Daily Mail: «Μετά τον πόνο και την καταστροφή που έφερε ο χαμός του Τράβις, είναι απίστευτο ότι 15 μήνες μετά έχω ένα μικρό κομμάτι του πίσω στην αγκαλιά μου και πάλι.

Είναι απίστευτο. Ήταν ο καλύτερος φίλος μου και πάντα θέλαμε παιδιά. Στεναχωριέμαι τόσο που τα έχασε όλα αυτά, αλλά τον βλέπω στον Λόγκαν κάθε μέρα που περνά».

Η Τζούλι και ο Τράβις γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς το 2017. Πάντα συζητούσαν ότι ήθελαν να κάνουν οικογένεια, παντρεύτηκαν το 2012 και άρχισαν να προσπαθούν για παιδί.

«Κάναμε ο ένας τον άλλον καλύτερο άνθρωπο, συμπληρώναμε ο ένας τον άλλον τέλεια», λέει η Τζούλι.

Αφότου αντιμετώπισαν επί έναν χρόνο προβλήματα γονιμότητας, η Τζούλι έμεινε έγκυος το 2016, δυστυχώς όμως έχασε το παιδί στις 12 εβδομάδες κύησης. Την ίδια χρονιά ο Τράβις έμαθε ότι έχει καρκίνο στον εγκέφαλο. Το ζευγάρι αποφάσισε στη συνέχεια να προχωρήσει με την εξωσωματική γονιμοποίηση, γνωρίζοντας ότι ο Τράβις δεν θα τα καταφέρει και προτού εκείνος ξεκινήσει τη θεραπεία.

Τον Φεβρουάριο του 2019 ο Τράβις έφυγε από τη ζωή. Η Τζούλι είχε ακόμη 5 έμβρυα γονιμοποιημένα από τον σύζυγό της και υπήρχε ακόμη η ελπίδα να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top