Διπλό Φονικό: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων

Διπλό Φονικό: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες με θύματα 52χρονη μητέρα και 20χρονο γιο. Δράστης ο πατέρας, ηλικίας 59 ετών που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο λίγες ώρε αργότερα σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό.

Φόνος διαπράχθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην επαρχία Λευκωσίας με θύματα την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία για δύο τραυματισμένα πρόσωπα σε οικία στην επαρχία Λευκωσίας. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα πιο πάνω πρόσωπα, ενώ τραυματίας εντοπίστηκε 25χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη και νοσηλεία. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 59χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας.  

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE