ΒΙΝΤΕΟ από οπαδπούς: «Η Ανόρθωση για εμένα είναι η πρώτη μου αγάπη – Για μ’ ένα είναι η Αμμόχωστος»

ΒΙΝΤΕΟ από οπαδπούς: «Η Ανόρθωση για εμένα είναι η πρώτη μου αγάπη – Για μ’ ένα είναι η Αμμόχωστος»

Η Ανόρθωση με αφορμή των 110 χρόνων της, ανάρτησε βίντεο στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με οπαδούς της Κυρίας να λένε τι είναι για αυτούς η ομάδα τους.

Το βίντεο:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι μια ιστορία 110 χρόνων. Μια ιστορία να μας τη διηγούνται οι παππούδες μας και να τη διηγηθούμε στα εγγόνια μας. Ζητήσαμε από όλους εσάς να μας απαντήσετε τι σημαίνει για σας αυτός ο σύλλογος και μας κάνατε να καταλάβουμε πως δεν είναι τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Σας ευχαριστούμε και σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά στο γήπεδο να τραγουδήσουμε για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο!»

The post ΒΙΝΤΕΟ από οπαδπούς: «Η Ανόρθωση για εμένα είναι η πρώτη μου αγάπη – Για μ’ ένα είναι η Αμμόχωστος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE