ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 14 εκ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 14 εκ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σε 14.012.224 ανέρχονται πλέον οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Την Πέμπτη χορηγήθηκαν ακόμα 503.116 πρώτες δόσεις, φέρνοντας πιο κοντά τον αρχικό ενδιάμεσο στόχο εμβολιασμού των περίπου 15 εκ. πολιτών άνω των 70 ετών και των πιο ευπαθών πριν έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας, εξάλλου, ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια με τα 15.144 που καταγράφηκαν το προηγούμενο 24ωρο, ενώ αναφέρθηκαν ακόμα 758 θάνατοι. Συνολικά τα θύματα της πανδημίας έχουν ανέλθει σε 116.287.

Νέα πτώση σημειώθηκε το περασμένο 24ωρο στον αριθμό των νοσηλευόμενων ασθενών Covid, που πλέον αριθμούν 24.352.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE